Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért alszik a barátnőm egésznap? Beteg lehet? Vigyem orvoshoz?
Nekem ez már nem tetszik hogy egésznap alszik. Ha felebresztem max fel órát van fent és megy vissza feküdni azt mondja hogy álmos. 4 napja van ez.
Ma reggel hányingere is volt.
Igazából bármi lehet, de ha a covid előtti időkre gondolok akkor a terhesség vagy a depresszió jut eszembe.
A terhességem első harmadát végig tudtam volna aludni, illetve volt egy 3 hónapos depressziós időszakom még egyetem alatt, akkor is egész nap aludtam, kedvem sem volt kikelni az ágyból, vagy úgy bármit csinálni.
Vegyél neki legalább 2db tesztet,különbözőket.
Ha minden oké nem terhes akkor tovább kell kutakodni,fogadd meg az előttem lévő tanácsait,sok sikert.
Hát mi történt vele mostanában, volt valami amiben nagyon elfáradhatott? Van más tünete ezeken kívül?
Pl én is ilyen vagyok mostanában, de azért mert múlt pénteken ért véget a vizsgaidőszak és ennyire kifáradtam a hajtástól és a stressztől, hogy alváson kívül képtelen vagyok bármi mást csinálni.
Szóval millió oka lehet, többet kéne tudni
Valószínűleg apuka lettél.
Vagy más lett apuka. Azért nem akar tesztelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!