Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy segítsek a barátnömnek? Mit csináljak hogy ne sírjon egésznap? Nem tudom elterelni ehogy sem a figyelmét.
Meghalt az anyukája balesetben.
És már félek hogy valami baja lesz mert enni sem akar csak sír. Velem is elöször csak ordított hogy hagyjam de most már idebújik magától.
Mondd el neki, hogy csak a test távozik. Vilagositsd fel, hogy nem sírni kell, hanem elfogadni és megtisztelni a halottat azzal, hogy ezen fizikai testét el akarta hagyni. Nem halt meg, csak levette a kabátot. A test a lélek kabátja. Valahol táncot járnak a halott körül, ez csak európai szokás, hogy sírunk-rívunk. A halottat nem gyászolni kell, hanem méltatni.
Részvétem.
3 héttel még nagyon az elején van, légy vele türelmes.
Édesapám nyáron hunyt el, a gyerekem miatt jobban próbáltam tartani magam, de pl. Karácsony előtt szinte minden este sírtam.
Hagyd sírni, és valamit etess vele néha. Levesek ilyenkor könnyebben lecsúsznak, melengetnek is kicsit. Tragédia történt, nem hosszú betegség után halt meg, így felkészületlenül, sokként érte a dolog, így ez a mélypont tovább is eltarthat, mint egyébként. Addig vigyázz rá, figyelmeztesd, hogy néha egyén-igyon azért.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!