Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam a barátnőmnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a barátnőmnek?

Figyelt kérdés
Sziasztok, barátnőmmel fél éve lakunk együtt és egy éve járunk. Őt nagyon sokszor szinte minden kapcsolatába elhagyták vagy meg csalták. Nagyon szeretem és nem akarom bántani de... Történt egy olyan hogy találkoztam egy lánnyal. Nem azért hogy randizunk hanem egyeztetés céljából taliztunk a stúdióba. Nos tetováló a munkám ezért is jött be. De mint kiderült nem a tetoválás volt az oka amiért bejött. Hanem mert tetszem neki... Bevallom kicsit el gyengültem és elcsattant egy csók. Azóta megbántam de ő folyamatosan ír. Ennek egy hete.
2019. jan. 29. 20:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%

Gerinctelen g..rény vagy. Komolyan, inkább szakíts, és behúzhat a csaj egy újabb strigulát, hogy leállt egy f..szfejjel megint!

Őszinteség, aztán szakíts.

De tényleg, mi a francért kellett megcsókolni? Olyan nincs, hogy elgyengültél. Ha valóban szereted a párod, akkor ilyen meg se történt volna.

Apád büszke lenne rád.

2019. jan. 29. 20:53
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
Akkor a csajnak mond meg bocsi de van barátnőm viszont nem tudtam neked ellenálni az adott szituációban, de én a barátnőmet szeretem és nem akarom ennél jobban megbántani ahogy téged sem. Bocsánatot kérsz tőle. A barátnődet megha megakarod tartani ilyen helyzetekben nem engeded meg magadnak az elgyengülest mert különben minek neked a párkapcsolat? Ez egy döntés addig amíg vele vagy megtiszteled azzal hogy nem csalod meg. Ebben a helyzetben jobb az őszinteség, ha elmondod neki számíts arra nem biztos hogy elfogja ezt fogadni de lehet igen. Kiderül!
2019. jan. 29. 20:54
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem igen, mondd el, hiszen most is ezen rágódsz!
2019. jan. 29. 20:54
 4/11 anonim ***** válasza:
96%

Akkor ugy latszik te nem fogod megtorni a megcsaltak atkot..szegeny lany

Kopd le magad

2019. jan. 29. 20:55
 5/11 anonim ***** válasza:
20%

Hülye vagy?

NE!!!

Attól, hogy megnézed az étlapot egy étteremben, és/vagy megkóstolsz egy szelet pizzát napközben, este odahaza miért vernéd szét baseball ütővel a konyhádat?

2019. jan. 29. 20:59
 6/11 anonim ***** válasza:
33%
Ne.
2019. jan. 29. 21:00
 7/11 anonim ***** válasza:
92%

Remélem a magadfajták nem fognak szaporodni, mert csak egy újabb selejtes generáció születne.

És gratulálok, hogy neked a megcsalás egyenlő a kajakóstolással. Remélem téged orrba-szájba csalnak.

2019. jan. 29. 21:02
 8/11 anonim ***** válasza:
2%

Csak csók volt?

Ne mondd el, előnye nem lesz, hátránya annál több, viszont egyértelműen és határozottan küld el a másik lányt, és máskor ne kerülj ilyen helyzetbe.

Végül is nem csaltad meg, felesleges kavarodást okozni.

2019. jan. 29. 21:19
 9/11 anonim ***** válasza:
94%
A csók is megcsalás.
2019. jan. 29. 22:09
 10/11 Rockarc ***** válasza:
96%

Szerintem mar csak ido kerdese mikor csalod meg a csajt. Akaraterod eddig se volt, ezutan vajon mitol lenne? A leanyzo sajnos vonzza a kreteneket, es nem tanul belole.

42F

2019. jan. 29. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!