Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell 2 óránként szellőztetni a barátnőmnek?
Figyelt kérdés
Egésznap ezt csinálja szerintem elég 1 nap 1x max 2x mikor ilyen hideg van kint. Reggel mikor felkel azaz első hogy az ablakot kinyitja. Mielőtt lefekszik aludni nyitja ki az ablakot. Napközben is mindig szellőztet. Engem csak azért zavar ennyire mert fázom olyankor.2021. jan. 29. 23:00
11/17 anonim válasza:
Nekem anya ilyen. De én is átvetem már ezt. 30f
12/17 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. Állandó probléma ez nálunk mert ő állandóan becsuk mindent én meg kinyitom. Nem bírom az állott, poshadt szagot, sajnálom.
14/17 anonim válasza:
Mert biztos sokat fingasz öreg.
15/17 anonim válasza:
Én reggel fél órát szellőztetem a hálószobát (addig reggelizünk, nem vagyunk bent). És még este is kb. 10 percig, elalvás előtt.
A nappaliban van a dolgozóm, ott én is két óránként szellőztetek 10 percig, szerintem kell. Megfájdul az ember feje különben.
17/17 anonim válasza:
Alap!, hogy naponta 4-5x szellőztetsz. 10 percre kitársz mindent sarkig, átszellőzik a lakás és kicserélődik a levegő.
Ha a barátom nem lenne fázós, legszívesebben nyitott ablaknál aludnék ilyenkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!