Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » A klíma így szellőztet vagy...

A klíma így szellőztet vagy mit csinál?

Figyelt kérdés
[link]
2021. jan. 26. 18:45
 1/7 anonim ***** válasza:
29%

Inkább csak páramentesítésre tudok gondolni, az is olyan érzés mint mikor kiszellőztet az ember.

Fizikailag nem tud szellőztetni, hiszen a beltéri nem tud kintről friss levegőt befújni.

Használatit nem kaptál hozzá?

2021. jan. 26. 18:58
 2/7 A kérdező kommentje:
koszi, kaptam de hol van már meg
2021. jan. 26. 19:01
 3/7 anonim ***** válasza:
14%

Tisztelt kérdező!

Ön vélhetőleg egy táblagép fényképét osztotta meg a "nagyközönséggel", amin jól látszik a jobb felső sarokban hogy háromszázalékon áll magyaránszólva le van merülve az eszköz. Kérem töltse fel az akkumulátorokat, mert anélkül nem tudja távirányítani a klímaberendezést.

Az ikon vélhetőleg azt jelzi, hogy rosszul szigetelték le a be-kiáramló csövet ami bentről kifelé megy, ezért levegő jöhet be kintről. Ezt érdemes ellenőrizni

További szép napot kívánok!

Szaki57

2021. jan. 26. 19:04
 4/7 A kérdező kommentje:
Ezt a gombot én kapcsoltam be, az nem tablet, hanem a telefonom, az akkumulátor már töltődik a képen, és WiFivel "távirányítom", szal mindegy az akkumulátor (meg szerintem infranal is mindegy) Mi van veled Szaki😂😂
2021. jan. 26. 19:08
 5/7 anonim ***** válasza:
84%
#2 De ha tudod, vagy megnézed a klíma oldalán a típust, akkor általában meg lehet találni a gyártó oldalan.
2021. jan. 26. 19:09
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Hűtés (cool), és szárítás (dry) módban kb még 10 percig megy a venti kikapcsolás után, hogy kiszárítsa a beltérit.
2021. jan. 26. 20:47
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy univerzális szoftver, tartalmaz minden parancsot, ami a gyártónál előforduló funkciókat vezérli.

De modellfüggő a funkciók megléte.

Amelyik klíma légkezelős, annál be is kapcsolható.

2021. jan. 26. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!