Büntető tárgyaláson vannak szünetek 40 percenként 10 perc és közbe szellőztetés?
Megint ki kell emelni a nevem???
Feltettem egy kérdést, köszi amúgy a választ.
Hát nem lesz 8 óra, mert 11-re vagyok idézve.
Már mikor elkezdődik a tárgyalás az úgyis 11 óra 10 perc. Megnézzük a felvételt amit bírónő lejátszik, és aztán a bírótól engedyt kérek, hogy ketten az ügyvédemmel beszéljek, ami 2 óra lesz bizony, mert sok mondanivaló van az ügyvédnek.
Ezért kérdezem.
Vasárnap van, nem dolgozom ma ráadásul vizsgaidőszak, hadd tegyek fel kérdéseket.
"Megint ki kell emelni a nevem???"
Nem ez a neved. A valódi nevedet nem tudjuk. De nem is Gyula, mert az az ügy már régen lezárult. Utánakérdeztem.
Nem Levente vagyok, hanem Gyula vagy nem... A nevem Levike, de ez lényegtelen kérdésem szempontjából.
Utolsó!
Ki vagy te, hogy kérdezgetel az ügyrm iránt, kinek képzeled magad?
Amúgy nem zárult le.
Bonyolult rablási vádas ügy.
"Ki vagy te, hogy kérdezgetel az ügyrm iránt, kinek képzeled magad?"
Bárki utána nézhetsz. Nyílvánosan a bírósági tárgyalások és a jegyzőkönyv, kívétel, ha zártról van szó. :)
Jaj tudom. Te Békéscsabán laksz, mivel kisváros, ismered azt a 10 bírót meg azt a 15 ügyészt, meg azt a 157 egész megyében lévő ügyvédet.
De amit itt írunk, az nem hivatalos, csak az ami egy magán nyomozati anyagban van.
Tehát, ha én most azt írnám, itt, hogy én raboltam, a bíró vagy az ügyész, akinél van az ügyem is olvasná ezt itt, az ott hivatalosan nem lenne bizonyíték.
Mondok jobbat.
Váltig tagadok, mert nem én voltam, de a multkor is az ügyész úrral majdnem egyszerre jöttünk ki a bíróság épületéből és, ha az ügyésznek, mint magánember szóban azt mondtam volna, hogy igen én raboltam, az sem bizonyíték hivatalosan bent a, akkor sem lenne semmi bíróságon.
Más a magánélet, más mint mikor bent vagyunk a tárgyalóban.
Tök hülyének néznek engem itt, közbe okos vagyok én☝.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!