Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit akar tőlem az eljegyzett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akar tőlem az eljegyzett menyaszonyom?

Figyelt kérdés
Szeret, tisztel. De nem vonzódik hozzám külsőre. Amit nem értem egyátalán miért mond el nekem? Pedig népszerű férfi vagyok a nőknél, sose volt gondom az ismerkedéssel. Sokszor nem is a dumám miatt jött össze a nő, hanem csak szimplán tetszettem az illetőnek. Épp ezért nem értem hogy mit akar tőlem a nemrég eljegyzett barátnőm? A gyűrű után sírt a meghatottságtól. Mindketten elváltak vagyunk.
2021. jan. 25. 18:16
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Amúgy nem a pénzemért van velem, ez egészen biztos. Van egy 17 éves autóm, egy 5. emeleti lakásom. Amúgy neki is van lakása. Átlag életet élünk, racionális célokkal. Ő mondjuk egy kis aranyásó volt az előző házasságában, de abból gyorsan kineveltem :) Nem volt más választása, nem fizettem neki a benzint, szupermarketes bevásárlást stb... nem vagyok palimadár.
2021. jan. 25. 18:21
 2/18 anonim ***** válasza:
66%
LOL. Szerintem lepj le mig nem keso...
2021. jan. 25. 18:21
 3/18 anonim ***** válasza:
87%
Lehet, hogy nem vagy plaimadár, de a nő sem! Kb. ennyi.
2021. jan. 25. 18:24
 4/18 anonim ***** válasza:
99%
Valaki érti?
2021. jan. 25. 18:28
 5/18 anonim ***** válasza:
85%

Nyugalomra vágyik.

40/N

2021. jan. 25. 18:28
 6/18 A kérdező kommentje:
5-ös: Igen! Ő is ezt mondja mindig! De engem meg ez az egész úgy marcangol...
2021. jan. 25. 18:35
 7/18 anonim ***** válasza:
95%
Beszéltetek már erről a problémádról? Miben egyeztetek meg? Ha nem beszéltetek, akkor nyugodt hangnemben beszéljétek meg, aztán dönthettek ide, vagy oda.
2021. jan. 25. 18:37
 8/18 anonim ***** válasza:
87%
Eljegyeztél egy (ex)aranyásót, úgy, hogy nem ez lenne az első házasságod..., de nem vagy palimadár 😂
2021. jan. 25. 18:39
 9/18 anonim ***** válasza:
96%
Ezt most lefordítanád? 😃
2021. jan. 25. 19:09
 10/18 anonim ***** válasza:
0%
Szex milyen? Ha az jó, akkor nyilván tetszel neki, csak mivel aranyásó, bántja hogy nem pénzeled és igy akar visszavágni. Ha meg érződik hogy nem kiván... akkor meg... ellesztek mint az öregek.
2021. jan. 25. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!