Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak akkor akar gyereket, ha nem jön be neki az előléptetés?
Figyelt kérdés
Párom 26 éves, én 29. Egy hete előléptették a munkahelyén csoportvezetőnek. Ez egy olyan munkahely, ahol csoportvezetőket és magasabb pozicióban levőket nem engednek el egykönnyen. Sőt, szinte sehogy! Ismerem a munkahelyet, tudom hogy sz@r az egész. Párom kérdés nélkül igent mondott, elvállalta. Én nem örülök ennek, hangot is adtam neki, persze én vagyok a rossz ezért. Viszont azt mondta párom, hogy ha nem jön be neki a csoportvezetőség, akkor majd szül egy gyereket és akkor igy kiléphet az egészből. Visszalépés nincs a munkahelyen, ha igent mondtál, ott is maradsz. Nos, én nem akarok csak azért gyereket, mert neki nem jön be a beosztása. Ti mit tennétek a helyemben? Mi a véleményetek erről?2020. szept. 2. 21:11
1/10 anonim válasza:
Biztos, hogy egyébként is akar gyereket, de 26 évesen bőven ráér még.
Miért van olyan érzésem, hogy neked igazából az nem tetszik, hogy halad a karrierjében?
2/10 anonim válasza:
Nem akar dolgozni, csak akkor ha vezető. Ezt pedig úgy oldhatja meg a legkönnyebben, ha szül egy gyereket. Világos mint a Nap.
3/10 A kérdező kommentje:
1. Válaszoló: Nem zavar, sőt! Csupán tudom milyen a munkahely, az ingyenes túlórák, az ottani vezetőséget is ismerem, mert én is dolgoztam a szóban forgó helyen. Akárki aki ott felsőbb beosztást kapott mindenkit kivétel nélkül átformáltak a magánélet rovására, ergó: csak a munka számít, minden más másodlagos és elhanyagolható!
2020. szept. 3. 00:13
4/10 anonim válasza:
Ha nem jön be neki, majd felmond, ahogy te is tetted. Felesleges ezen pörögni. Miért ne próbálhatná ki?
5/10 anonim válasza:
Kit érdekel, hogy kit hogyan engenek el? A felmondással nem tud mit kezdeni a munkáltató.
6/10 anonim válasza:
A terhessèggel se tud mit kezdeni. A terhessèg vèd az elbocsátás alól. Szóval nem is èrtem ezt a szöveget, hogy "nem engedik el könnyen" őket.
7/10 anonim válasza:
"Visszalépés nincs a munkahelyen, ha igent mondtál, ott is maradsz." Hiába dramatizálod túl, ezt a magyar munkatörvény nem engedi, szóval ha felmond, akkor nem marad ott, akármit is mondanak neki.
8/10 anonim válasza:
Engem az zavar, hogy csak azért vállalna gyereket, hogy menekülhessen a karrierjéből. A gyerekvállalásnak ennél sokkal komolyabb döntésnek kéne lennie.
9/10 anonim válasza:
"magasabb pozicióban levőket nem engednek el egykönnyen. Sőt, szinte sehogy! "
Na ne viccelj! :D
10/10 anonim válasza:
Lancra verve kenyszeritik a munkavallalokat h ott maradjanak es elveszik a mobiljukat meg az irataikat es a terhes nok is a telephelyen szulnek meg mert nincs kijarkalas. 😂😂 Jo vicc. Amugy 26 evesen par eve meg maradt gondolkozni 33-35 eves koraig h szuljon e. Meg olyan e a kapcsolata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!