Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy kéne finoman közölni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kéne finoman közölni a párommal hogy igénytelen?

Figyelt kérdés

Régebb óta ismerjük egymást, de még nem voltam nála soha. Kicsivel több mint 1 hónapja vagyunk együtt. A napokban átmentem hozzá és teljesen ledöbbentem... A mosatlan edények halmokban álltak. Por és kosz. Szétdobálva a szemét kb mindenhol. Állott cigiszag. Haza is jöttem.

Hogy lehetne ezt finoman a tudtára adni?

Ja és én vagyok a nő.

2021. jan. 24. 14:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Minek szepen? 10#-es jol leirta.
2021. jan. 24. 17:24
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Na, ilyen embertől is menekülj minél messzebb.

Ha összeköltöztök tudod mi lesz? Ő mindent ugyanígy széthány, te meg suvickálhatod az egész lakást non-stop, szedheted össze utána a mocskot-szemetet, ő meg vakarja a fotelben.

2021. jan. 24. 18:46
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell finomkodni meg célozgatni. Egyenesen meg kell mondani neki mi a helyzet.
2021. jan. 24. 21:04
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is dettó ez volt a helyzet.

Megismertem egy pasit, elmentem hozzá.

A pasi mint személy szerethető, kedves, de ami nála volt, az nagyon durva igénytelenség. Inkább hagytam az egészet.

Nem fogok takarítónő lenni. Elképzeltem,hogy a nappaliba vagy hálószobába is mocskos papuccsal,cigizve,esetleg rèszegen bedőlne az ágyba.

Majd pl összehányná a mosdót, és kb én takaríthatnám,mert mondjuk csak fèlig tisztítaná meg.

Katasztrófa.

Ilyen férfiakon nem tudunk segíteni. Nem lehetünk az anyjuk. Rengeteg energiát elvesz.

Kiábrándultam belőle gyorsan. Pedig simán szerelmes lettem pár nap alatt.

Van,hogy az észre kell hallgatni.

2021. jan. 25. 10:11
 15/15 anonim ***** válasza:

Sajnos én pont ennek az áldozata lettem... Nem kapcsoltam időben, elöntött a rózsaszín köd... aztán felszállt... Jól megszívtam. Bár nem tudom ezt minek írtam le, mindegy.

2021. márc. 2. 12:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!