Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy kéne finoman közölni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kéne finoman közölni a párommal hogy igénytelen?

Figyelt kérdés

Régebb óta ismerjük egymást, de még nem voltam nála soha. Kicsivel több mint 1 hónapja vagyunk együtt. A napokban átmentem hozzá és teljesen ledöbbentem... A mosatlan edények halmokban álltak. Por és kosz. Szétdobálva a szemét kb mindenhol. Állott cigiszag. Haza is jöttem.

Hogy lehetne ezt finoman a tudtára adni?

Ja és én vagyok a nő.

2021. jan. 24. 14:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
54%
Megmondod neki hogy változtatnia kell az élet stílusán. Kb ennyi .
2021. jan. 24. 14:47
 2/15 anonim ***** válasza:
93%
Hány éves? Ha nincs igénye rá és évek óta így él, nem változik meg. Max pár órára.
2021. jan. 24. 14:50
 3/15 anonim ***** válasza:
48%
Menekülj.
2021. jan. 24. 14:55
 4/15 anonim ***** válasza:
17%

2-es, te ezt honnan tudod? Nem is ismered. Ennyire ne nézzünk le más embereket, adjuk meg nekik a lehetőséget.

Szólj neki, hogy így nem élhet. Ha intelligens, akkor megérti, változtatni fog, és nagyobb hangsúlyt fog fektetni a környezetére.

2021. jan. 24. 14:56
 5/15 anonim ***** válasza:
86%
#4 a konkrét embert nem ismerem, igen. De te meg honnan a pitsából tudod, hány ilyen embert láttam, ami miatt ki mertem ezt jelenteni? Biztos meg is fog változni, ha eddig vígan el volt a mocskában...
2021. jan. 24. 14:59
 6/15 anonim ***** válasza:
84%

4. Ez nem az intelligencia, hanem az évek, évtizedek alatt kialakult rossz szokások. Kezdve azzal, hogy gyerekkorunkban mire és mire nem tanítottak meg minket, aztán hogy felnőttként

mi is tudatosan vagy sem de milyen szokásokra álltunk rá. Mindenkinek vannak kisebb-nagyobb rossz szokásai, amik már mélyen belénk vannak ivódva és nagyon sok tudatosság, akaraterő és idő kell változtatni rajtuk. Ha erre nincs meg a belső igénye épp most, akkor nem fog változtatni. Még a legközelebbi családtagjainkra, legjobb barátainkra sem tudunk hatással lenni legtöbbször, úgyhogy biztos nem egy most megismert ellekező nemű hatására fog ez megtörténni.

2021. jan. 24. 15:03
 7/15 anonim ***** válasza:
94%
Nőknél is találkoztam ilyennel, én konkrétan megmondtam h miez a disznóól és h ebben komolyan jól érzi-e magát. Szerintük vicces és lusták takaritani énmeg fogtam magam és elhúztam onnan.
2021. jan. 24. 15:10
 8/15 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem nem is az a fura ebben, hogy így él, hanem hogy még akkor sem pakolt el, amikor tudta, hogy jössz... ez már az igazi nemtörődömség.

Ezt most azért írom, mert én se vagyok a legrendezettebb (sajnos), hajlamos vagyok halogatni pl. a mosogatást, rendrakást, porszívózást (mondjuk állott figiszagot sose viseltem volna el a lakásomban, pedig sokáig dohányoztam...), de ha tudom, hogy valakit vendégül látok, alap, hogy addig nem engedem be, amíg nem csillog-villog a lakás. Amikor együtt laktam valakivel, akkor is extrán odafigyeltem a rendre/tisztaságra, pedig egyedül sokkal jobban elkényelmesedek.

Szóval szerintem ez már elég nagy red flag, de azért megpróbálhatsz neki szólni, hátha észbe kap és változtat.

2021. jan. 24. 15:16
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Elöször azt beszéld meg magaddal, hogy biztosan finoman akarod közölni? (Neked kell tudnod, hogy mivel hogyan tudsz hatni rá.)
2021. jan. 24. 16:19
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Drágám, finoman szólva egy igénytelen szutyok vagy.

Valahogy így tudod ezt közölni

2021. jan. 24. 16:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!