Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy Facebook csoportban a közös-külön kassza volt a téma. Mi volna azokkal a nőkkel, akik...?
Tehát voltak nők, akik leírták, hogy ha nem közös kasszán lennének, akkor éhen halnának. Sajnos elég sokan számoltak be erről.
Kérdem én, ezek a nők mit csinálnának, ha vége lenne a kapcsolatnak? Vagy ha netán megbetegedne/ meghalna a férfi, vagy csak tartósan munkanélküli lenne?
Akik szintén ilyen helyzetben vannak, elmondanák, hogy lehet így élni? Nem kötekedésből kérdem, tényleg érdekel. Hogy tudjatok így nyugodtan álomra hajtani a fejeteket esténként?
Amióta babát vállaltunk, én sem tudnám eltartani magunkat. Piacképes szakmám van, átlagon felül kerestem és a CSED-em is nagyon jó volt, de a maximális GYED mellett is max felkopni tud az állunk, ha a férjemmel történik valami. Ez egy ilyen időszak, de mi tudatosan készültünk különböző megtakarításokkal és életbiztosítást kötöttünk rá átmenetileg, aminek én vagyok a kedvezményezettje. Szerintem senkinek nem jó ez a helyzet, de ez van.
Azt nem értem én sem, hogy hogyan képes valaki alapból ilyen kiszolgáltatottan élni.
1 hete léptem ki abból a csoportból a hasonló dolgok miatt.
Posztok és válaszok:
1. Miért csak 12 ezera csp? - bezzeg Németországban 30 ezer
2. Ki mennyit költ kormosre? - 3 hetente 8-9 ezer.
3. Aki NŐKÉNT többet keres Mo-n 500 ezer Ft-nál, mivel foglalkozik? - FÉRJEM megkeresni a 800 ezret NÉMETBE
Sajnos nagyon sokan úgy élnek, hogy a férj kidolgozza a belét, ő meg otthon 10 évet, inkább elvan egy rossz kapcsolatban.
Akinek van rá lehetősége szülés előtt dolgozzon pár évet, én raktam is félre a gyed kipótlására, ha szükséges.
Persze ehhez kellett a férjem is, igaz én mindig jóval többet kerestem tőle.
Sajnos ezeknek a nőknek nyugdíjuk sem lesz, ráadásul a vidéken még gyakoribb mai napig, hogy a férfi sincs bejelentve 100%ig,igy később nem tudom hogyan fognak megélni, mert általában sem biztosítást, sem egyéb hosszútávú megtakarításuk nincs, a lényeg, hogy most "Józsi 500 ezret keres kamionozassal"....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!