Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Fiúk Nektek tetszene ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk Nektek tetszene ha a barátnőtök így viselkedne?

Figyelt kérdés

Ha például haza jössz a munkából fáradtan ő elkészíti a kedvenc nasid, ételed utána oda bújik melléd simogat, puszilgat cirogatja a hajatokat. Ez tetszene nektek? Mit gondoltok egy ilyen lányról? Nem túl tapadós?

Csak azért mert alvás előtt én így képzelem el, hogy így bánnék a férjemmel.

Szerintetek ez jó? Izgató?

2021. jan. 19. 11:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
80%

Engem idegesít az ilyesmi.

Ha fáradtan hazamegyek, egy dologra van szükségem: egyedüllétre, a saját kis elkülönített szobámban.

Még vacsora se kell, megoldom magamnak.

Én így tudok feltöltődni, stresszt leereszteni; ha elmolyolok a saját kis dolgaimmal, EGYEDÜL.

2021. jan. 19. 12:07
 12/21 anonim ***** válasza:
91%

Nasit nem kell elkészíteni mindig, ha egyszer egyszer főzöl másnak a kedvére szerintem az is bőven jó.

Inkább az azutáni ami személy szerint tetszik. Bár ezt személye válogatja. Szerintem ez az amikor 2 fél megtapasztalja milyen szeretni és szeretve lenni egyszerre.

Van azonban akinek a halála egy idő után, vagy már az elejétől.

2021. jan. 19. 12:10
 13/21 anonim ***** válasza:
96%
Nekem tetszik. A feleségem ilyen. 30 éve vagyunk együtt.
2021. jan. 19. 12:12
 14/21 anonim ***** válasza:
96%

Nem kell beszólni, és nem kell korlátozni senkit.

Megbeszélni meglehet a dolgokat, ha azt mondod/kéred egyszer, hogy olyan jó lenne hogyha itthon maradna azzal semmi baj nincs, de a ló túlsó oldalára sem kell átesni, hogy kivered a hisztit, ha elmegy valahova vagy nem minden érted történik.

Találd meg a középutat.

2021. jan. 19. 12:13
 15/21 anonim ***** válasza:
98%

Jaj drága lánykám... az addig oké, hogy elengeded a barátaihoz, mert szabad ember, oda megy mindenki ahova szeretne. De azt nem értem, miért ne szólnál neki vissza, ha kiabál veled vagy rád szól. Nem vagy te semmivel kevesebb attól, hogy nem férfinak születtél. Ugyanannyi jogod van veszekedni meg kiabálni, mint neki. Mindig arra gondolj, hogy fordítva neki hogy esne a viselkedésed?

Lehetünk kedvesek azzal, akit szeretünk, de ezt vissza is kell kapni. Tudom nem volt még kapcsolatod, de ezzel a hozzáállással félő, hogy olyannal fogsz összekerülni, aki kihasznál. Egy idő után azt fogod érezni, hogy te a maxot beleteszed, de a másiktól nem kapsz vissza semmit. A férfiak nem babusgatásra szoruló lények, nincs mindig igazuk és semmivel de semmivel nincs több joguk, mint neked. Ha ő barátkozik, neked is lehet, ha kiabál, te is kiabálhatsz. Ha te kedveskedsz neki, joggal várod el fordítva is. Ha alkalmazkodsz, ő is alkalmazkodjon hozzád. Emberek vagyunk, egyenlő jogokkal. Persze ezt mindenki tudja, de ennek a gyakorlatban, a mindennapi életben is meg kell mutatkoznia.

2021. jan. 19. 12:17
 16/21 anonim ***** válasza:
86%
Ez is troll :D
2021. jan. 19. 12:24
 17/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!💕
2021. jan. 19. 12:26
 18/21 anonim ***** válasza:
58%
Nekem túl tapadós és anyáskodó lenne de ahogy látod sokaknak nem.
2021. jan. 19. 12:29
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom eldönteni, hogy szórakozol, vagy komolyan gondolod.

Ha komolyan gondolod, akkor légyszi adj választ erre a kérdésre. Miért gondolod, hogy a leendő férjed feletted áll?

2021. jan. 19. 13:30
 20/21 anonim ***** válasza:
84%
Ez nem izgató. Azaz izgató ha nyúlkál a farkamhoz, mondja hogy hiányoztam, az ágyra lök és szexelni akar. Vagy letérdel elém és egyből elkezd szájjal izgatni.
2021. jan. 19. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!