Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk Nektek tetszene ha a barátnőtök így viselkedne?
Ha például haza jössz a munkából fáradtan ő elkészíti a kedvenc nasid, ételed utána oda bújik melléd simogat, puszilgat cirogatja a hajatokat. Ez tetszene nektek? Mit gondoltok egy ilyen lányról? Nem túl tapadós?
Csak azért mert alvás előtt én így képzelem el, hogy így bánnék a férjemmel.
Szerintetek ez jó? Izgató?
Nekem tetszene, én is ilyen vagyok...talán a nasit leszámítva!
22F
Ahogy írták is, ez attól függ, hogy szeret-e. A kivitelezésbe ne menjünk bele. Tény, hogy nem egyszerű, meg nem is mindenki tudja megtenni mindennap a fáradtság miatt.
Én simán örülnék neki ha a szerelmem hozzám bújna, kiszolgálna.
az igyekezetet mindenképp értékelem. amúgy viszont van, hogy melóból hazaesve semmi más vágyam nincs, csak egy kicsit egyedül lenni, összeszedni magamat. de nyilván beszélgetsz a pároddal, meg kiismered, és egy idő után szavak nélkül is sejted, jól esik-e neki vagy sem.
szóval ez így általánosságban a kedves figyelmesség kategória. az viszont már zavarna, ha a másik folyton lesné minden kívánságomat, vagy ha nem tudná elfogadni, ha nekem épp nem az esik jól, amit ő számomra jónak gondolt.
Hát, hogy mit várok el?
Hogy szeressen az illető, értékeljen, szóval ilyen átlagos dolgokat amit egy lány kérhet. Szóval túl kedves vagyok?
Ha lenne barátom akkor simán elengedném a barátaihoz, hogy jól érezze magát, nem mernék neki vissza szólni ha valamilyen oknál fogva rám szólna/kiabálna.
Ez normális nem? Ez az alap számomra hiszen ő férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!