Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Fiúk Nektek tetszene ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk Nektek tetszene ha a barátnőtök így viselkedne?

Figyelt kérdés

Ha például haza jössz a munkából fáradtan ő elkészíti a kedvenc nasid, ételed utána oda bújik melléd simogat, puszilgat cirogatja a hajatokat. Ez tetszene nektek? Mit gondoltok egy ilyen lányról? Nem túl tapadós?

Csak azért mert alvás előtt én így képzelem el, hogy így bánnék a férjemmel.

Szerintetek ez jó? Izgató?

2021. jan. 19. 11:37
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszene, én is ilyen vagyok...talán a nasit leszámítva!

22F

2021. jan. 19. 11:40
 2/21 anonim ***** válasza:
95%
Hát ez egyénenként változik, de aki komolyan gondol egy kapcsolatot és szereti a másikst, azért szerintem jól esik a férfiak nagy részének.
2021. jan. 19. 11:41
 3/21 anonim ***** válasza:
97%
Persze hogy jó,meg szép elképzelés,de a valóságban nehezen kivitelezhető , hogy ez mindennapos legyen(munka,fáradtság stb)
 4/21 anonim ***** válasza:
95%
A valóságban - a felnőtt világban - a nők is fáradtan esnek haza a munkából és nincs se idejük, se energiájuk minden nap nasit készíteni meg hajat cirógatni. Házimunka van, gyereknevelés van, ha olyan a munka amit haza kell vinni ott van az is... szóval jó esetben megosztjátok a férjeddel az otthoni teendőket, lustis vasárnapokon lehet igazából kedveskedni a másiknak, vagy néha hétköznap. De minden nap terhes lenne és fárasztó, ha nem viszonozná a férjed akkor hamar kiégnél ettől.
 5/21 anonim ***** válasza:
35%

Ahogy írták is, ez attól függ, hogy szeret-e. A kivitelezésbe ne menjünk bele. Tény, hogy nem egyszerű, meg nem is mindenki tudja megtenni mindennap a fáradtság miatt.

Én simán örülnék neki ha a szerelmem hozzám bújna, kiszolgálna.

2021. jan. 19. 11:44
 6/21 anonim ***** válasza:
98%

az igyekezetet mindenképp értékelem. amúgy viszont van, hogy melóból hazaesve semmi más vágyam nincs, csak egy kicsit egyedül lenni, összeszedni magamat. de nyilván beszélgetsz a pároddal, meg kiismered, és egy idő után szavak nélkül is sejted, jól esik-e neki vagy sem.

szóval ez így általánosságban a kedves figyelmesség kategória. az viszont már zavarna, ha a másik folyton lesné minden kívánságomat, vagy ha nem tudná elfogadni, ha nekem épp nem az esik jól, amit ő számomra jónak gondolt.

2021. jan. 19. 11:46
 7/21 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy a férfiaknak is kell egy kis idő munka után. Nagyon sokat olvastam erről, hogy mit is tartanak jónak és mit várnak el. Mert az apámon, a báttyámon és a postáson kívül nem beszéltem még más fiúval és kíváncsi vagyok a véleményekre. 17/L
2021. jan. 19. 11:53
 8/21 anonim ***** válasza:
98%
nem kell olyan sokat adni az ilyen-olyan olvasmányokra, klisékre. ha összejössz valakivel, nem az számít, hogy milyen beállítottságú a nagy átlag, hanem az, hogy ő személy szerint milyen beállítottságú.
2021. jan. 19. 11:57
 9/21 anonim ***** válasza:
97%
És te mit vársz el? Ne akarj ennyire megfelelni, mert ki fognak használni. Együttműködni kell és segíteni a másikat, nem pedig kiszolgálni. Plusz olyan sincs, hogy "férfiak" mert mindenki más, mások az igényei. Magadnak akarj megfelelni, ne pedig másnak.
2021. jan. 19. 12:00
 10/21 A kérdező kommentje:

Hát, hogy mit várok el?

Hogy szeressen az illető, értékeljen, szóval ilyen átlagos dolgokat amit egy lány kérhet. Szóval túl kedves vagyok?

Ha lenne barátom akkor simán elengedném a barátaihoz, hogy jól érezze magát, nem mernék neki vissza szólni ha valamilyen oknál fogva rám szólna/kiabálna.

Ez normális nem? Ez az alap számomra hiszen ő férfi

2021. jan. 19. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!