Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tettetek volna a helyembe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tettetek volna a helyembe?

Figyelt kérdés

Sziasztok, együttéltem a párommal 2 hónapig az anyjáékkal. A ház a páromé de az anyja és a nevelőapja is ott lakott. Az anyja ki nem állhatott,nem szólt hozzám nem lehetett fözni mert ha csináltam valamit belekötött. Karácsony elött 2 nappal meghülyült a nő, csapkodott otthon, kiabált, ordítozott folyamatosan. Karácsony másnapján is olyan balhét rendezett hogy csak néztem. A párom veszekedett vele de célt nem ért el, ugyanúgy viselkedett. Kértem tőle menjünk albérletbe nem akart. Már köztünk is viták voltak a légkör miatt. Az anyja olyanokat kitalált ha mosok csak a mi cuccainkat(ami nem igaz),nem takarítok ott eleget stb. A párommal is voltak problémák mert sokszor egész nap csak játszott a gépen vagy a szakdolgozatát írta nem törödött velem. Vagyis szerinte az törődés volt ha ő ült a gép előtt én meg kínomban nyomkodtam a telefonom. A legfájóbb azonban az ölelés puszi csók hiánya volt. Neki nem jött magától ha meg kértem direkt nem adott. Pl reggel felkelésnél kipattant az ágyból kérdezem jóreggelt puszi? Válasza bunkón: majd lesz. Vita után napokig hideg volt hozzám sem ért. A legutolsó anyja miatti vita után egész délelőtt próbáltam helyrehozni,kértem öleljen át de csak ült az ágyon és nyomkodta a telefonját és azt mondta neki ilyenkor nem jön magától. Ez bennem már sebeket okozott ami feltette a pontot az ire viszont a havernők. A régi munkatársak, vagy a régi munkatársnak a húga, vagy az 5 évvel ezelötti volt barát volt felesége akik rendszeresen hívogatták és írtak neki. Voltak pasi barátai is de ezeket a nöket nem értettem. Állítólag egyikhez sem volt köze a nők mégis rendszeresen keresték őt. Én kértem fejezze ezt be, meg is ígérte majd 1 hónap után közölte hogy miért ne írhatna vissza nekik, nem akar rosszba lenni senkivel

Mondtam okés de velem néha alig beszélgetsz de más nőknek válaszolsz ha keresnek nem értem. Azt mondta márpedig ő vissza fog írni. Nagyon rosszul esett és otthagytam őt. Indulás előtt annyit kérdezett ez a megoldás? Annyit válaszoltam egész délelőtt próbáltam egy ölelést egy puszit kérni nem kaptam de ha ír egy nő te visszaírsz annak ellenére hogy te mondtad nem fogsz nincs bennem több szia és eljöttem. Mi a véleményetek?

2021. jan. 7. 08:22
 1/6 anonim ***** válasza:
81%

Szia, én régóta párkapcsolatban élő férfi vagyok, így tapasztalatból válaszolok neked.

1. Ha egy férfinek vannak régebbi barát női,az az ég világon semmit sem jelent. Teljesen felesleges féltékenynek lenni rájuk, hacsak nincs köztük vmi, ami idővel mindig kiderül. Ez bizalom kérdése. Nálunk is sok problémát okozott korábban.

2. Úgy gondolom, h a párod az anyja hatása alatt élt, ezért viselkedett veled így. Ráragadt az anyja ellenségeskedése, aki pedig rád volt féltékeny, h a fiacskája olyan nővel jött össze, aki neki nem szimpi. Pedig ha szereti a fiacskáját, elfogadja a partnerét, de úgy tűnik, az anyja uralkodó tipus. Ezért hiba szülőkkel lakni összeköltözés gyanánt. Környezetmben is volt 2 pár, akik hasonlóan éltek és hasonló problémával küzdöttek.

Összességében úgy gondolom, jól tetted h eljöttél egy számodra mérgező környezetből. A megoldás az albérlet, v ha van rá lehetőség, saját lakás. Ha ez esetben a párod ezt nem akarja, akkor nincs valós jövőképe. Akinek megfelel ez a fajta élet, azzal nem is érdemes hosszú távra tervezni.

2021. jan. 7. 08:36
 2/6 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Figyi. Ami nem megy, azt nem szabad erőltetni. Megfeszülhetsz, égtől a földig pattoghatsz, nem születik majd megnyugtató megoldás. Te hiába lettél volna partner problémamegoldásban, a srác sajna csak részben volt az... Neked mindenképpen jobb lesz így.
2021. jan. 7. 08:39
 3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszod. A barát női se lett volna olyan nagy gond ha pl nem mellőlem áll fel az asztaltól hogy felvegyek nekik a telefont, ha nekem is kimutatja hogy szeret és fontos vagyok neki és nem mellesleg megmutatja hogy kinek mit ír. Próbáltam közös programokat is azt mondta ő nem eljárós típus. Nekem piszok rosszul esett hogy pl velem nem beszélgetett szinte egész nap vagy csak alig még más nővel szinte egész nap jaj de cuki a baba,vigyázzatok magatokra ilyesmiket
2021. jan. 7. 08:42
 4/6 anonim ***** válasza:
39%

Mondjuk úgy, hogy égne a pofám, ha ráerőltetnék embereket egymásra, akikkel egyszerűen csak nem megy. A párod nem az a társ-alkat, emellett pofátlan is mindkettőtökkel. Nekem ugyan nincs gyerekem, de ugyanúgy kilennék, ha átjáróház lenne a helyből, ahol élek, mert valaki, akivel egy élettérben vagyok, hurcolja a nyakamra a pereputtyot. Borzasztóan zavarna. Szóval valahol megértem az anyós reakcióját is, a fsznak lenne kedve ennek kitéve lenni. Meg a párom előtt sem égetem magam azzal, hogy beviszem egy lepujba, ahol generációk élnek egymás hátán. Dehát úgy látszik, nem mindenki ennyire igényes a magánéletére.

Mindenesetre én a helyedben meghagynám őket egymásnak, boldogítsák csak egymást, ha már ennyire nem megy nekik a felnőtt üzemmód.

2021. jan. 7. 09:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem illetek össze, másra van szükségetek egy kapcsolatban ráadásul a környezet is mérgező. Ha nem érzed jól magad a kapcsolatban, nem tudtok egymáshoz alkalmazkodni, sose lesztek boldogok.
2021. jan. 7. 09:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Lépj tovább, rázd meg magad és keress olyat aki hozzád illik és boldoggá tesz.
2021. jan. 7. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!