Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tettetek volna a helyemben? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Nos, 3 éve voltunk együtt a párommal, amikor is, jött az érettségi. Én akkor voltam 18 éves. Fiatal és kétségbeesett. Egészen addig határtalanul szerettem a páromat, aki viszont szeretett engem. Minden tökéletes volt. ...Túl tökéletes.

Napról napra kezdtem bizonytalan lenni a jövőnkkel kapcsolatban. (Elterveztük, hogy szeptembertől közös koliszoba, egy város, ugyanaz az egyetem, stb..)

Féltem, hogy ha nem élem ki a fiatalságomat, akkor később bánni fogom.. (Tudom, makacs, és önfejű voltam, de akkor így gondoltam.)

Lement az írásbeli, egyik legjobb fiú barátommal kezdtem egyre közelebb kerülni.

Sokkal másabb volt minden, amikor vele voltam.

Próbáltam elzavarni a gondolatot, hogy bármi is legyen a haverom és köztem, ezért elmentem a párommal nyaralni egy hétre.

Azonban az az egy hét nem olyan volt, mint amilyennek elképzeltem/tük.

Folyton veszekedtünk, mindig feszült volt a hangulat.

Nyaralásunk után másfél héttel szakítottam vele.(augusztus)

Fájt, de akkor úgy gondoltam, hogy ez lesz a legjobb mindkettőnknek.

Szakításunk után a haverommal barátság extrákkal- féle kapcsolatot ápoltunk, ám nekem mégis űr tátongott a szívemben..

Akármennyire próbáltam elfelejteni az exemet, egyszerűen nem ment..

Szeptember vége- október eleje körül elkezdtünk újra találkozni, ám mint kiderült, ő is elkezdett egy másik lánnyal olyan kapcsolatot ápolni, mint én a "haverommal".

Ez nekem a vártnál roszabbul esett, szinte összetörtem.

Október végén egy este átbeszéltük a dolgokat, és arra jutottunk, hogy újrakezdjük.

Én megszakítom a "haverommal" a kapcsolatot, Ő pedig a lánnyal.

Aznap estére rá pár napra, suli után gondoltam főzök neki vacsorát, viszek neki sütit meglepiből (2 külön koliba voltunk)

Felhívtam amikor a kolija előtt voltam, ám nem vette fel.

Furcsa is volt, hogy órák óta nem aktív Messengeren. (Elmondása szerint alszik)

Körülbelül fél órán keresztül hívtam, de nem reagált.

Majd felvette

... Az ember legroszabb rémálma vált valóra.

..A lánynál volt

Sokkot kaptam és majdnem össze estem.

Szörnyen fájt..

Megvártam hogy visszaérjen a koliba (más városban volt), majd közölte velem, hogy semmi nem történt, utoljára találkoztak, és még aznap elakart jönni a kolimhoz, hozzám.

Nyilván próbált hülyének nézni :)

Rá pár napra kiderült, hogy lefeküdtek, és hogy a lánynak (miután elküldtem melegebb éghajlatokra) azt írta, hogy "Remélem mostmár békén fog hagyni" (úgy állította be, hogy én zaklatom ^^")

Továbbá mint kiderült, a munkatársainak is elhordott minden alja k*rvának, és régi lány-ismerőseivel vette fel a kapcsolatot újra, annak köszönhetően, hogy sajnáltatta magát, hogy én miket csináltam. (elég durva ferdítésekkel)

Az egész kalamajka lemenete után újra elkezdtünk beszélni (én már nem fűztem az egészhez semmi jót..) és kiderült, hogy a lány (akivel kavart) úgy gondolja, hogy exem még mindig engem szeret, és nem tud elfelejteni.

Amikor pedig mondtam neki, hogy engem akar e, vagy azt a lányt, sok ideig hezitált..

-Szerintetek ha engem "választ", próbáljam meg vele újra?...

(ne haragudjatok, ha nagyon összeszedeteten.. ><)

2020. máj. 6. 12:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%
Mondanám hogy ne, de a nők úgyis az ilyen palikra buknak szóval úgyis nála kötsz ki.
2020. máj. 6. 12:32
 2/15 A kérdező kommentje:
Ha veletek történne ez (legyen mondjuk fordított a nem , hogy a fiúk is próbáljanak belegondolni..) ti mit gondolnátok, valóban mit akarhat az "ex"?.
2020. máj. 6. 12:35
 3/15 anonim ***** válasza:
78%
A helyedben már rég felfogtam volna a szintem. Ő szimplán úgy kezelt, amilyen szintű vagy. Értelemszerűen, miután hisztiztél, elszúrtad a nyaralást, kidobtad és hasonlók, sosem leszel álmai nője, mert bőven az alatt a szint alatt vagy.
2020. máj. 6. 12:36
 4/15 anonim ***** válasza:
78%

A másik lánynak azt hazudta rólad, hogy zaklatod őt és szerinte még mindig téged szeret? Mi van? Te ezekután képes vagy szóba állni egy ilyen emberrel?

A tanácsom, de csak a tanácsom:

Szerintem ne kezdj ujra vele semmit hiszen nem működött mert ő veled ellentétben az ujrakezdes után nem hogy megszakitotta a kapcsolatot a szexpartnerevel de még hazudott is rólad és rágalmazott. Szerinted ez egy egészséges szerelmes ember ismérve hogy hazudik necces dolgokat a szerelméről? Ennek csak az lenne a vége hogy ha te folytatnád vele a kapcsolatot hogy majd melletted szeretőt tart és azt hazudja rólad hogy nem tud szabadulni tőled mert olyan szinten zaklatod. Kell ez neked? A "Férfi"?

Mondanám hogy válaszd inkább a masik barátot akivel szexkapcsolatot ápoltál de nem voltál szerelmes belé a leírás alapján de szerintem a srác igen. Inkább keress egy harmadikat akivel kölcsönösen megbecsülitek egymást és szerelmesek is vagytok vica verza.

2020. máj. 6. 12:42
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem kezdeném újra se veled se vele.Te azt irtad szeretted ami kicsit hihetetlen számomra mert szakitottál és összemelegedtél valaki mással egy laza sexkapcsolatra.Nyilván ő is összejött mással amit meg is érdemeltél.Viszont most ő hazudott és csapott be téged.Szerintem nem tudja mit akar lehet érez még irántad de nem tud dönteni ez ilyen se veled se nélküled.
2020. máj. 6. 12:43
 6/15 anonim ***** válasza:
75%

Nekem elsősorban kamu a sztori, másodsorban olyan mintha egy magányos ember kiélné írói hajlamát, harmadsorban meg a főszereplő kissé identitás zavaros lenne, már ami a korát illeti.

Összességében nem volt szórakoztató, néha túl volt színezve a sztori. Remélem a következő jobban sikerül, kíváncsian várom!

2020. máj. 6. 12:50
 7/15 A kérdező kommentje:
Elhiheted, ha a fejemből pattant volna ki a sztori, nem ide írnám ki :")
2020. máj. 6. 12:54
 8/15 anonim ***** válasza:
23%

Itt minden hozzászóló mintha szent lenne.

Én nem hibáztatlak. Viszont ezt a kapcsolat félét eszedbe ne jusson másodjára is újrakezdeni. Keress egy kandúrt akitől igazán beindulsz. Ennek meg már vége.

2020. máj. 6. 12:54
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de ha te szakítottál vele, miért ne jöhetett volna össze egy másik lánnyal? Onnantól bármit csinál, az már az ő szíve joga. És fordítva: te azóta összekalandoztál azzal a haverral. Akkor mit akartok még egymástól?

Ő már nem akart veled újrakezdeni, már a másik lányhoz "pártolt át".

Nem tudom.. nekem ez a "kezdjük újra" dolog is sántít, ha valaki velem egyszer szakít, az ne akarjon utána visszadörgölőzni hozzám. Menjen isten hírével.

2020. máj. 6. 12:57
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt el kell engedni. 40/F.
2020. máj. 6. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!