Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tettetek azért, hogy elnyomják ok más iránt az érzelmeteket?
Férjemmel 8 éve vagyunk együtt van 3 gyercözünk de én màr nem vagyok vele boldog.
1.nem becsül meg
2.nem kedves velem (persze néha igen)
3.nem válunk egyet (2-3 hetente talán 1x)
4.elvár tőle mindent (legyen rend, vacsora, vigyem mindenhova a gyereket de mellette a cégünket is csinálja de abba is többet dolgozzak)
5.kiabál velem, csúnyán beszél
6.ritkán bánt fizikálisan is
Megismerkedtem valakivel akivel azt érzem akár boldog is lehetnék (neki sem jó a kapcsolata) egyszer már csokoloztunk is (ez is egy pont családi vita utáni volt amikor megütött a férjem) de próbálom magamba elnyomni az érzelmeket.
Néha azon veszem magam, hogy a srácról álmodozók, gondolom rá...
Tudom nem helyes!
Hogyan tudnám elnyomni ezt az egészet magamba?
Jesszus... megcsókoltál egy kedves embert, miután a férjed megütött, de az izgat a legjobban hogy ez nem volt helyes??
Igen, nem túl helyes dolog, de basszus, a háttérben sokkal súlyosabb dolgok mennek!
A párkapcsolat lényege, hogy két ember szereti egymást, kábé eggyé válik. Közöse nevelgetik a gyerekeket, élvezik az életet...
Ha te nem érzed jól magad, bántalmazva vagy (érzelmileg és fizikailag) akkor szrt sem ér az egész.
A gyerekek is ezt a mintát lássák?
Az is lehet, hogy ők is kapni fognak.
Lépj le, hagyd ott ezt a férget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!