Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Az együttélés megszokássá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az együttélés megszokássá alakítja a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Ha összehasonlítjuk azt amikor 2 ember évek óta együtt él, meg amikor csak időt töltenek el egymásnál, mobdjuk hétvégét, vagy nem a hét minden napját akkor a távolság ébren tartja a vágyat a másik iránt?

Együttélésnél a megszokás mellett pozitiv dolog a kényelem, h a másik mindig ott van kézközelben?

Akik csak alkalmanként találkozgatnak, annak az az előny h a másik jó oldalát látjátok, meg úgy is áll hozzá? Együttélésnél megkapod a rossz tulajdonságait is: nyűgösködés, hiszti, önzőség, durva beszéd, lustaság..?

2021. jan. 4. 22:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A kezdeti lángolás úgy 2 év után alábbhagy. Utána a páron múlik, hogy mit kezdenek egymással. Építik folyamatosan a kapcsolatukat, vagy hagyják leépülni azt...

Mi 6 éve élünk együtt. Igen, nyilván nem olyan, mint az eleje és igen, nagyon sok helyzetben láttuk már egymást. Olyanban is, ami kevésbé pozitív, vagy vonzó. Ennek ellenére ő az én társam. Az a férfi, akinek menedék a karjai közé borulni és aki támaszom a mindennapokban. Lehet, hogy a hatalmas kezdeti láng kialszik, de egy-egy szikra mindig képes újra belobbantani, mégha csak ideiglenesen is. Én sosem bizonytalanodtam el még magunkban. Nevezhetjük ezt megszokásnak is, de én valami sokkal mélyebb érzelmi kapcsolatnak gondolom, mint bárkivel, bármit.

2021. jan. 9. 11:09
 12/13 anonim ***** válasza:
Az együttélés társas magány.
2021. febr. 18. 18:39
 13/13 anonim ***** válasza:
A kezdeti lángolás szerintem pár hónap után is alábbhagy már, nem kell ehhez 2 évnek eltelnie.
2021. febr. 18. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!