Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Összejönnétek, összeköltöznéte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek, összeköltöznétek olyan nővel, akit "el kell tartanatok"?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok. Szeptemberben kezdtem nappali tagozaton egy nehéz szakot (csak így lehetett). Dolgozom vasárnaponta és hétköznap is pár órát így kb havonta 60ezret szedek össze. Plusz, ha lesz ösztöndíj, azt, ami tudom, hogy nagyon karcsú.

Még évekig tanulni fogok, bár remélem később többet tudok majd dolgozni.

Most vonatkoztassunk el attól, hogy személyiség stb. Vegyük azt, hogy szimpatikus lennék. Nem szokott gondom lenni az ismerkedéssel, már kérték meg a kezem, de nem voltam még házas, szóval hosszútávra szoktak általában tervezni velem.

Szóval összejönnél velem, vagy azért mert tanulok inkább nem? Összeköltöznél úgy, hogy tudod az anyagiak nagy részét neked kellene állnod vagy inkább megvárnád, akár évekig, amíg én is keresőképes nem leszek?

Az a baj, hogy én nem nagyon szeretném, hogy eltartsanak, ezért is bizonytalan vagyok abban, hogy van olyan férfi, akinek ez normális lenne.

Gyereket az egyetemtől függetlenül is csak 30 felett szeretnék. Hátha ez befolyásol valamit. (Amúgy vezettem már háztartást, éltem külön, nem koliban egyedül és párkapcsolatban is, viszont akkor kb egyenlően kerestünk, és megvártam az összeköltözéssel azt, hogy bele tudjam rakni a részem rendesen. Jelenleg a szüleimmel élek, a szakítás után visszaköltöztem, mert anyagilag jobban megérte, mint egy nagy lakást bérelni, majd kiléptem a munkahelyemről és elkezdtem az egyetemet.

2021. jan. 4. 10:35
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
87%

Én nem költöznék össze olyan emberrel,akit el kell tartani.

Valahogy, sosem értettem az örök diák típusú embereket.

Aki csak sodródik az árral, meg 3 évente újra tervez az nekem nem társ a mindennapokban.

Ha én lennék ennyi idősen,aki még tanulna ,sem költöznék össze senkivel.

Egy laza kapcsolat esetleg belefér,de nem viselném el,ha nem tudnék egy rendes havi fizetést beletenni a közös életbe.

Úgy érezném magam, mint gyerekkoromban a szüleim mellett.

2021. febr. 14. 13:45
 32/33 anonim ***** válasza:
74%

Eselytelen. Nekem a felesegem is csak reszmunkaidoben dolgozik de ez legalabb fedez nehany koltseget. A fizetesebol siman telik a laksahitel felere, autohitelt fizeti es meg marad is penz. Most konkret osszeget nem irok mert mi kulfoldon vagyunk, ezert irom inkabb hogy mire eleg az a penz.

A te fiztesed az alberletnek talan a felere lenne eleg. Aztan hol vannak a szamlak, a kaja, sajat szuksegleteid mint pl kozmetikumok, ruhazat.

En ugy nem is koltoznek ossze senkivel aki csak annyit keres ami a sajat szuksegleteire is epp hogy eleg, foleg hogy en sem keresek annyira jol hogy 2 emberre fizessek mindent.

Inkabj lakj a szuleiddel ameddig nincs rendes allasod. Attol meg lehet baratod, neha nala alszol, talalkoztok iskola/munka utan. Ha meg vege az iskolanak akkor keresel egy allast es osszetudtok koltozni.

24 evesen inkabb levelezot kellett volna kezdened. Masok ilyen idosen befejezik az egyetemet elmennek dolgozni, es levelezon tanulnak munka mellett. 30 eves leszel mire lesz egy normalis munkad.

Felesegem csak kicsivel idosebb nalad de mar evek ota dolgozik es o is jart egyetemre amit be is fejezett.

2021. febr. 14. 21:06
 33/33 A kérdező kommentje:

Kedves 32.

Köszönöm szépen, de életvezetési tanácsot nem kértem. A hozzászólásaimban emlétettem, hogy már elvegeztem egy egyetemet, amit nem szeretek (első évben nem volt azakmai tárgyunk, harmadévben pedig már nem akartam kidobni a dolgot). Dolgoztam benne, de nem tudtam megszeretni. Amit most tanulok nagyon szeretem, de nem elérhető levelező tagozaton. Nem akartam még egy olyan diplomát szerezni, amiben szeretnék majd dolgozni.

Egyébként a válasz többi részét köszönöm. Nem szeretnék én se rögtön a sráchoz költözni, szerintem párkapcsolati szempontból is jó, ha van járás, randizós rész. Arra vonatkozott a kérdésem, hogy inkább összeköltöznél mondjuk 2 év járás után és eltartanál, vagy maradnál a járogatós, randizgatós fázisnál mondjuk 4 éven keresztül.

Érdekes, hogy mennyire különböző válaszok születtek.

2021. febr. 14. 23:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!