Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Összejönnétek, összeköltöznéte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek, összeköltöznétek olyan nővel, akit "el kell tartanatok"?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok. Szeptemberben kezdtem nappali tagozaton egy nehéz szakot (csak így lehetett). Dolgozom vasárnaponta és hétköznap is pár órát így kb havonta 60ezret szedek össze. Plusz, ha lesz ösztöndíj, azt, ami tudom, hogy nagyon karcsú.

Még évekig tanulni fogok, bár remélem később többet tudok majd dolgozni.

Most vonatkoztassunk el attól, hogy személyiség stb. Vegyük azt, hogy szimpatikus lennék. Nem szokott gondom lenni az ismerkedéssel, már kérték meg a kezem, de nem voltam még házas, szóval hosszútávra szoktak általában tervezni velem.

Szóval összejönnél velem, vagy azért mert tanulok inkább nem? Összeköltöznél úgy, hogy tudod az anyagiak nagy részét neked kellene állnod vagy inkább megvárnád, akár évekig, amíg én is keresőképes nem leszek?

Az a baj, hogy én nem nagyon szeretném, hogy eltartsanak, ezért is bizonytalan vagyok abban, hogy van olyan férfi, akinek ez normális lenne.

Gyereket az egyetemtől függetlenül is csak 30 felett szeretnék. Hátha ez befolyásol valamit. (Amúgy vezettem már háztartást, éltem külön, nem koliban egyedül és párkapcsolatban is, viszont akkor kb egyenlően kerestünk, és megvártam az összeköltözéssel azt, hogy bele tudjam rakni a részem rendesen. Jelenleg a szüleimmel élek, a szakítás után visszaköltöztem, mert anyagilag jobban megérte, mint egy nagy lakást bérelni, majd kiléptem a munkahelyemről és elkezdtem az egyetemet.

2021. jan. 4. 10:35
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
54%
Én összejövök veled, most kezdem én is az egyetemet
2021. jan. 4. 11:58
 12/33 anonim ***** válasza:
74%
9# vagyok, reven a hasonlo hatter miatt szimpatikus vagy ez lehetne alapj a bizalomnak es az osszekoltozesnek. Sajnalom h teged is lehuzott egy fereg, en most akarom birosagra vinni mert nem vagyok hajlando lenyelni h kemeny munkam gyümölcse es a sok tulora es nelkulozes energia ido amit belefektettem eltunjon. Ugy h olyanokkal csalt akiktol max egy nemi szervet kapott mert h ok jobnak, de mikor en kihuztam ot is es a családját is a godorbol,jo voltam. Remelem talalsz magadnak egy rendos jo embert, es jol meg lesztek :). F/27
2021. jan. 4. 12:15
 13/33 anonim ***** válasza:
82%

Nő vagyok ugyan, de nekem ez nem lenne akadály kapcsolat szempontjából.

A férjemmel úgy jöttünk össze, hogy én már dolgoztam, ő még tanult 1 évig, kb. 2 évig én adtam a kapcsolatba a pénz 99%-át. Mert hogy kb. 1 hét után össze is költöztünk. Most ő keres jobban, és engem hagy tanulni olyat, amit igazán szeretnék csinálni, pedig 30 éves vagyok.

Van megtakarításom, de nem áltatok senkit, ő fizeti a kaját, számlákat. De ezt mi a közös cél érdekében csináljuk így, vannak terveink, amikhez nekem is szükségem van egy másik végzettségre.

Tudom, hogy az emberek sokszor átverik egymást, ezelőtti kapcsolatom egy kész anyagi veszteség volt, de tudtam, hogy a mostani férjem más ember.

Persze nem ajánlom senkinek, hogy ennyire bízzon valakiben, mint említettem, én is megjártam ezelőtt, de nem minden ember tisztességtelen, anyagias vérszívó. Bár jobb az óvatosság!

2021. jan. 4. 12:24
 14/33 anonim ***** válasza:
82%
nem kell ezen filóznod. maradj a szüleidnél, tanulj, dolgozz és ha megtetszel egy fiúnak, járni fog utánad. ha elkopik mellőled, az annyit is ért. Ha igazán szeret, csak téged akar, akkor lemegy hozzád a szüleidhez akár két évig is, vagy magához vesz ha van lakása és nem kell fizetned semmit. Ne foglalkozz ezzel sok nőkre egy fillért nem költeni akaró pasikkal, az iylet jobb is ha elkerülöd, sosem fog neked fizetni még egy kakaót sem, ha gyereketek lesz, tönkremegy a karriered, neki majd felfelé ível, aztán majd mehetsz az utcára ha rád un. sok férfi egy disznó, csak addig kellesz neki míg fiatal vagy, hiba az önfeláldozásod stb. Olyat válassz, aki a tenyerén tud hordozni, aki arra vágyik hogy kényeztessen, neked mindent megadjon. költs többet a külsődre, tanulj és fejleszd magad hogy magasabb ligába kerülj, es elkerüld ezeket a sóher parasztokat, akik minden fillérbe két kézzel kapaszkodnak. A vgyonosabb pasiknak nincsenek iylen undorító hozzáállásuk, természetes nekik hogy fizetnek neked mindent.szóba se állj ilyen felezgetős pasikkal.
2021. jan. 4. 12:39
 15/33 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha van havi 60ad akkor lenyegeben mar onellato vagy, najo a kajad kijon belole. Nekem nem lenne gond.
2021. jan. 4. 13:41
 16/33 anonim ***** válasza:
24%

Ha egy feleséget el kell tartani (vagyonközösség), akkor egy barátnőt miért ne lehetne?

Valószínűleg egy nem huszonéves férfi, akinek már nincs kicentizve a fizetése, esetleg saját lakása van jobban nyitott lesz rád, egy pályakezdőnek megértem, ha nem férne ez bele.

2021. jan. 4. 13:58
 17/33 anonim ***** válasza:
39%

16# azert egy barátnő illikenyobb labilisebb dolog mint egy feleseg, utobbit nem veletlenul vette el jo esetben az ember

Plane h manapsag sok felso sulis egyetemista lany Pesten pl tamogato kapcsolatban van...attol h egyutt vagytok meg nem feltetlen maradtok egyutt es gondolom te se szorod ki az ablakon a pénzed feleslegesen ha nem muszaj.

2021. jan. 4. 15:29
 18/33 anonim ***** válasza:
73%

A feleségek fele is elillan, csak több vele a papírmunka, meg esetleg viszi a fél lakást is.

Ha valaki fontos nekem, arra hajlandó vagyok áldozni, időt, pénzt, energiát.

Szerintem ez nem befektetés, aminek meg kell térülni, vagy különben elbuktad a pénzed - egy gyerek sem az -, hanem akkor és ott úgy érzem jól magam, hogy nem egyedül vagyok.

Nem kell pénzelni a lányt, meg közös kasszázni se, de ha van hol lakom, meg van mit ennem akkor a barátnőmnek is van.

Annak meg nem kell bedőlni, hogy tele van Pest kitartott egyetemista lánykával. Tényleg soknak egy idősebb férfi állja a költségeit: az apjuk.

2021. jan. 4. 16:08
 19/33 anonim ***** válasza:
77%

Lehet, hogy én vagyok a régimódi, de nekem ezzel nem lenne semmi bajom.Sőt még az egómnak is jót tenne, hogy én vagyok a "család fenntartó". Igazából így is külön háztartást tartok fenn gond nélkül, az meg már mindegy, hogy egy vagy két ember lakik itt.

A terveid amiket leírtál, teljesen szimpatikusak, és reálisak. Főleg, hogy akarsz gyereket. Én is csak egy pár év múlva szeretnék.

Szóval ha a kérdésedben leírtakat mind velem képzeled el akkor simán összejönnék veled. De ez veszélyes fegyver, mert ha velem vagy amíg tanulsz, aztán valaki másnak csinálsz gyereket, és vezeted a háztartását, akkor nagyot koppanhatok, és sérülhetek.

2021. jan. 6. 20:03
 20/33 omba ***** válasza:

Nekem az elég abszurd, hoy beleszeretek egy lányba, aztán elezdek matekozni,és végül azt modom, hogy bocs, túl drága volna ez nekem.

nem vagyok milliomos, voltam már nagyon szegény is, szóval tudom, akkor hogyan kell élni.

2021. jan. 6. 21:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!