Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért fikázzák itt mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fikázzák itt mindig azokat, akik egyetemista éveik alatt összeköltöznek a párjukkal?

Figyelt kérdés
Nem mindenki csak 25 felett alkalmas rá. Az anyagiak is két emberre tartoznak. Ha ők meg tudják oldani, akkor rendben van. Más esetben nyilván össze se tudnának költözni.

2018. júl. 2. 20:34
 1/10 anonim válasza:
50%
Mi a különbség egy egyetemista,érettségiző, vagy egy szakmunkás között?Mi ez a kérdés?
2018. júl. 2. 20:36
 2/10 anonim ***** válasza:
63%
Und?
2018. júl. 2. 20:41
 3/10 anonim ***** válasza:
80%
én úgy tudtam, hogy senkit nem érdekel
2018. júl. 2. 20:44
 4/10 anonim ***** válasza:
44%

Nem azokat fikázzák, akik egyetem alatt költöznek, hanem akik anyuci pénzén költöznek.

Könnyű felnőttesdit játszani, ha a popód alá tolnak mindent, aztán ha dolgozni kezdesz, és már magadat kell eltartani, akkor meg jönnek a konfliktusok a csökkenő életszínvonal miatt. Aztán csodálkoznak, ha nem éli túl a kapcsolat a zökkenőket.

Ha két ember oldja meg az anyagiakat - az összeköltöző pár -, akkor azzal nincs gond akkor sem, hogyha 18 éves érettségizők.

2018. júl. 2. 22:02
 5/10 anonim ***** válasza:
82%
Általában nem az az elsődleges probléma, hogy összeköltözik az egyetemista a párjával. Abból szoktak gondok adódni, hogy az egyik fél dolgozik, a másik tanul, emiatt nagy a jövedelembeli különbség. Innentől vitás kérdés, ki mennyit, milyen arányban adjon bele a háztartás költségeibe, a megtakarításba, ki hogy fizesse a nyaralást. Ahol nem probléma ennek a helyzetnek a kezelése, azok nem írnak ki róla kérdést. Akik meg nem tudják kezelni, ott tényleg felmerülnek kérdések. Pl.miért költözik össze 2 egymással kommunikálni nem tudó ember? Milyen jövőt terveznek eltérő pénzügyi kultúrával?
2018. júl. 2. 22:13
 6/10 anonim ***** válasza:
71%
Nem láttam még olyan választ, amikor azért szidtak volna bárkit is, mert egyetemistaként összeköltözött. A #4-es és #5-ös által említett helyzetet láttam néha és akkor nem az egyetem volt a probléma, hanem az eltartás és a korkülönbség.
2018. júl. 2. 22:21
 7/10 anonim ***** válasza:
32%
Rendszerint az egyetemista csaj költözik össze egy nála idősebb, már kereső (és jól kereső) férfival. A fordítottját én még nem olvastam. Ez nekem furcsa
2018. júl. 2. 22:54
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom, nekem is sokan be szoktak szólogatni, de igazából nem értem, hogy miért. Bár erre még azt mondom, hogy oké, mert tapasztalom, hogy sokan vannak, akiknek már az is szúrja a szemét, ha egy szülő 18 év felett is támogatja a gyerekét...ez számomra nem új dolog, mert elég sok csúnya megjegyzést kaptam már. Ugyanakkor így sem tartom jogosnak, akkor pedig pláne nem, ha a két fiatal saját maga teremti meg a feltételeket. Sőt igazából számomra már eleve az érthetetlen, hogy mégis miért gondolják úgy egyesek, hogy bármi közük is van mások életéhez, pénzügyeihez stb., szerintem ez mindenkinek a magánügye.

Mi "anyuci és apuci pénzén" költöztünk össze, mert a párommal egy városban terveztünk továbbtanulni, nem kaptunk kollégiumot és ezért úgy döntöttünk, hogy akkor közös albérletet keresünk. Mindkettőnket támogatnak a szülők, ők finanszírozzák a megélhetésünket. Azt egyikünk sem tudta volna megengedni magának, hogy egyedül béreljen ki egy lakást és, ha már adódott a lehetőség, hogy összeköltözzünk, akkor éltünk is vele. Ha anyagilag közelítjük meg a dolgot, akkor ugyanolyan mintha valaki mással költöztem volna össze, viszont mégis ezerszer szívesebben lakok együtt a párommal, akit ismerek, szeretek és akiben megbízok, mint mondjuk egy idegennel, akiről még kb. nem tudok semmit. Egyáltalán nem is bántam meg.

2018. júl. 3. 00:13
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
#7: igen. Igy van. A nok barmilyen korban talalnak pasit, nem kell eltartaniuk egyet sem.
2018. júl. 3. 02:18
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem értem én sem.. Jönnek sokan azzal, hogy ráér még felnőttet játszani, tartsa el magát stb. De ha ugyanez a lány vagy fiú más egyetemistákkal költözik albiba, amit a szülők fizetnek, az tök természetes.. Érdekes.
2018. júl. 3. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!