Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nagyon sok nő miért állja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon sok nő miért állja meg, hogy kövér legyen?

Figyelt kérdés
Arányaiban véve több túlsúlyos nő van mint férfi. Persze erről nem mindig ők tehetnek, de nagyon sok nő van úgy, hogy nem foglalkozik a méreteivel.

2020. dec. 31. 13:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy hány kilo a többlet. Vannak nagyon szép alakú teltebb nők, akiket én is irigylek, mert olyan jó formásak. Más meg már azt mondja, hogy az sok...

Látok férfiban is akit nem zavarja, ha túlsúlyos. De látok sok olyat is, aki olyan vékony, hogy szebb lenne ha több zsír lenne rajta. De szerintem ők olyat örököltek, hogy nem is híznak ha esznek se. Genetika is van a dologban meg hozzáállás kérdése is.

Egy időben én is megettem mindent ami jól esett amikor jól esett. Hát fel is mentek a kilók, de a férjemet nem zavarta és nem is szólhatott volna, mert rajta is van bőven. :D

Aztán engem kezdett zavarni saját magam. Erőt vettem magamon és lefogytam. Még túl is... Utána megint vissza kellett híznom valamennyit, mert már csontkollekció lettem. Most ahogy vagyok, ezt akarom tartani - magam miatt. Mert az az igazi motiváció, amikor magadnak akarsz megfelelni. 2 éve tartom a súlyom, nem áll szándékomban annyira visszahízni, mert ahogy én hízok, az nem szép. Nem egységesen, hanem hasra jobban meg láb. A láb nem is zavarna, de a has hát hülyén néz ki. Most szebben állnak a ruhák, de még így is találok magamon kivetnivalót. Ezért most hasra edzegetek itthon, hát nem eszeveszettül, heti 2szer.

De mindenki úgy csinálja hogy neki jó. Nyilván nem mindenkit érdekel, ha 250 kilos akár, lásd a TLC Élet 250 kilo felett című műsort. Nekik az jó, habár igazából nem jó. De mindenkinek magának kell belátni, ha nem egészséges és nem jók az étkezési szokások. Nyilván van határ a molett meg az elhízott között is.

2021. jan. 16. 12:43
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
"A nők 62, a férfiak 67%-a, összesen mintegy 5 millió ember túlsúlyosnak vagy elhízottnak számít."
2021. febr. 24. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!