Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nagyon sok nő miért állja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon sok nő miért állja meg, hogy kövér legyen?

Figyelt kérdés
Arányaiban véve több túlsúlyos nő van mint férfi. Persze erről nem mindig ők tehetnek, de nagyon sok nő van úgy, hogy nem foglalkozik a méreteivel.

2020. dec. 31. 13:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%

Van, aki nem tartja magát kövérnek attól, hogy te annak tartod. Van olyan nő (nem is kevés), aki kimondottan így tetszik a férfiaknak, és jól érzi így magát.

Biztos, hogy van ellenpélda is, de többnyire azt látom, hogy bővem túl van tolva a kritika.

Nagyon sok formás, csinos nő van attól még, hogy van rajtuk 5-10-15kg.Igen, ennyivel is lehet valaki formás ès csinos.

2020. dec. 31. 13:06
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem a pici tulsulyrol beszélek, hanem sok olyan van akik nagyobb darabok mint egy férfi :)
2020. dec. 31. 13:07
 3/12 anonim ***** válasza:
94%

Ez is teljesen relatív. Mostanság egy átlag magasságú férfinél nem nehèz nagyobb darabnak lenni az ilyen 173-178cm-jükkel.

Ugyanaz a nő egy 190-es férfi mellett pedig már nem tűnik nagynak.

Mondanám, hogy mindenki keressen magához valót, de rengeteg olyan párt látok, ahol közel egyforma magasak, a férfi inkább vékony, a nő pedig teltebb, és nem zavarja őket.

2020. dec. 31. 13:11
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert úgy van felépítve a női szervezet, hogy raktározzon az utóbok túlélése miatt. réged ugyanis éhínség volt és hiába lehetett egy éhező sovány palinak is gyereke, nagyobb volt az esély a túlélésre ha a nő dagadtabb. Kipárnázott méh, elegendő mozgósítható tápanyagforrás a magzatnak és a a szoptatáshoz. És természetesen ez még évekig fennmaradhat, ugyanis volt már oylan hogy háborúban oylan nőknek is megjött a teje, akik már 5 éves szültek és tudtak szoptatni. Magyarul a nő egy kajabank. Raktároz, raktározni meg zsírt szoktak, nem izmot. a férfi viszont izomépítésben jobb a tesztoszteron miatt, mert neki meg vadásznia kellett. Egy nőnek nehezebb ezzel az örökséggel szembemenni a mai fgyazstói társadalomban.
2020. dec. 31. 13:11
 5/12 A kérdező kommentje:
Ezek jó válaszok voltak, köszönöm nektek!
2020. dec. 31. 13:16
 6/12 anonim ***** válasza:
93%

[link]

A statisztika nem a te oldaladon áll. Minden ilyen itthoni felmérés kimutatta, hogy a férfiak nagyobb arányban vannak elhízva. Pedig ők még csak nem is szülnek. De szép próbálkozás volt azért.

2020. dec. 31. 14:02
 7/12 anonim ***** válasza:
92%
A férfiak statisztikailag is dagadtabbak. Pedig az anyutestre van magyarázat de az aputestre....
2020. dec. 31. 15:09
 8/12 anonim ***** válasza:
89%

Nem mindenki görcsöl a külsején folyton. Engem pl nem igazán érdekelt amíg csak arról volt szó, hogy szarul nêzek ki, akinek nem tetszik, nézzen félre, imádok enni sajnos, nincs szerencsém gének terén sem, hízékony vagyok. Ez van. Sok embernek van valami függősége, alkesz, drogos, gyógyszerfüggő, dohányos, játékfüggő, szexfüggő, mégis mindig a kövérek ellen megy az ítêlkezés. Érdekes.

A szexuális êletemet se befolyásolta különösebben s dolog. Vannak pasik akiknek bejönnek a kövér nők is. Illetve 11. éve van párom is, boldog házasságban élek. Már így ismert meg.

Persze miután megtudtam, hogy beteg lettem, életmódot változtattam. Még ugyan nem értem a végére, de sokat fogytam. Most se érdekel hogy nézek ki, csak az egészségem. És Ez már így is marad.

2020. dec. 31. 20:16
 9/12 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem sokkal több dagadt férfi van, mint nő és összességében is sokkal igényesebbek a nők a külsejükre.
2021. jan. 1. 11:30
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Lehet,hogy beteg, lehet,hogy ilyen az alkata,lehet,hogy ő így érzi jól magát és direkt ilyen.

De mi ezzel a probléma? Gyönyörű lehet egy molett csaj is

2021. jan. 1. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!