Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiírtam a Tinder-profilomban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiírtam a Tinder-profilomban, hogy milyen nőt keresek. Odaírtam azt is, hogy ne legyen túlsúlyos, mégis továbbra is rengeteg kövér nő húz jobbra. (Látom ezt, mivel van Tinder Goldom.) Szerintetek miért húznak ők mégis jobbra?

Figyelt kérdés
2020. aug. 19. 16:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Pont, amiért az 50+ korú pasik a fiatal lányokat.
2020. aug. 19. 16:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem olvassák el, gondolom.
2020. aug. 19. 16:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Haha ez jó, vagy ahogy a kövér gyerek is arra húzza a top csajokat. Na milyen érdekes! 😁
2020. aug. 19. 16:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvassák.

Én is csak azt olvasom el, akivel matchelek, vagy aki különösen szimpi.

Ha match van megnézem, elolvasom, ha nem szimpi, akkor unmatch..

2020. aug. 19. 16:45
 5/8 anonim ***** válasza:
66%

Szegény exemet még randira is elcsalta egy hasonló csaj. A kép, amit kirakott, nem is őt ábrázolta. Exem is írta pedig, hogy túlsúly kizáró ok...

Felállt, és otthagyta a csajt a kávézóban. Az meg azt se értette, miért...

Én meg azt nem értem, hogy sok pasi szereti a telt nőket is. Tehát elvileg lenne működő match, én se erőltetném magam olyanra, akinek nem jövök be. Mit akarnak ezek csalással kompenzálni...

2020. aug. 19. 16:54
 6/8 anonim ***** válasza:
90%
Nem tartják magukat kövérnek.
2020. aug. 19. 16:58
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted ki olvassa el a kiírásokat? Csak a képet nézi az emberek nagyrésze. Tinderen amúgy is baromság külsővel kapcsolatos elvárásokat leírni, ha nem tetszik, nem húzod jobbra és kész.
2020. aug. 20. 13:02
 8/8 Gymnospermatophyta ***** válasza:

Hm, én is regisztráltam. Nem tudom, én a többségnél elolvasom a leírást. Ha kép alapján stimmelne is, meglesem a leírást, hogy vajon azután is stimmel-e. Ha igen, csak aztán menne jobbra. Tehát eleve nem húznék jobbra senkit, aki nem tetszik képek vagy leírás alapján, nem utólag olvasom el. :)

De igen, nyilván sokan nem nézik...

2020. aug. 21. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!