Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, amikor nem kapcsolatot kerestek, mi alapján döntitek el, mit akartok egy lánytól?
Én világéletemben párkapcsolatot kerestem, a kalandok soha nem vonzottak. Azonban nemrégiben felregisztráltam Tinderre kapcsolat céljából, és elég sokféle emberrel beszélgetésbe elegyedtem. Régebben nem igazán tudtam megérteni azokat, akik csak a szexre mennek, és ezeket a beszélgetéseket igyekeztem elkerülni a Tinderen is, azonban amióta fenn vagyok a platformon, elkezdett érdekelni az ilyen emberek gondolkodása. (nem bántás, tényleg csak kíváncsiságból).
Mi alapján döntitek el, hogy mit akartok egy lánytól? Ha egy lány szép, de emellett rájöttök, hogy még okos és jó fej is, akkor is csak szexre kell nektek? Volt már olyan, hogy valami csak alkalmi kapcsolatként indult, és több lett belőle? Tapasztalatok és sztorik is érdekelnek.
21/L
(Ezt a kérdést már kiírtam az Ismerkedés kategóriába, de lehet ebbe a kategóriába jobban illik.)
1. Lehet, hogy valakinek eleve, azaz személytől függetlenül egy adott jellegű kapcsolatra van szüksége. Akinek mondjuk családja van, és azt nem akarja felrúgni, szeretőt fog keresni, nem többet, akármilyen szép is az illető.
2. Ha nincs ló, jó a szamár is. Lehet, hogy valaki komoly kapcsolatban reménykedik, de ha nem talál igazán megfelelő partnert, akkor elszórakozik egy lazább kapcsolatban, amíg nem sikerül komolyabbat találni.
(Az ismerkedés kategória ismerkedésre való, ez a kérdés a felnőtt párkapcsolatok kategóriába illik.)
Nálam már rég nem aktuális a párkeresés, de tapasztalatom van éppen elég.
Szerintem egyetlen pasi sem úgy ismerkedik, hogy na most elkötelezem magam egy életre, hanem az kialakul. Akár egy egyéjszakás kalandból is, ha működik a kémia és ha még szellemi szinten is elvannak, az a bónusz.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Egyetértek veled, én sem úgy kezdem egy ismerkedésnél, hogy hozzá akarok menni feleségül, de én például tudom, hogy csak egy szexkapcsolatba nem mennék bele, még ha abból később ki is alakulhatna valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!