Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a jó Tinder profil lányok?
4-5 kép amin te vagy, látszik az arcod, alkatod.
A bemutatkozásba írd le mi az érdeklődési köröd, mutasd meg a humorodat. Ez beszélgetés indítónak kell, szóval olyasmit írj, amiről lehet is beszélgetni.
A tényleges anyagi helyzeted és ízlésed a képekből levágós. Ha csak ezt tudod felkínálni, az elég szomorú képet fest az önbizalmadról.
Ha a bemutatkozásba ezt írod mint ide fenntre, tényleg csak golddiggerek írnak majd, de fejben szerintem ők is szánakoznak.
Nem vetted még észre hogy normális férfinak kellene lenni? Legyél önmagad, legyen véleményed a dolokról és ne egy kiskutya szintjén legyél agyilag.
A profilod pedig a tied, azt írd oda amit fontosnak gondolsz és olyan képed legyen ami téged jellemez.
Komoly kapcsolatot én mindig olyan srácokkal tudtam elképzelni, akik nem ilyen "tucat" emberek, mert én sem vagyok az. Tehát nem ez a klasszikus kocsi-tengerpart-izmok mutogatása, hanem a képeikről lejön, hogy van saját egyéniségük.
Bemutatkozásnak én nem vártam soha sokat, mert igazából úgyis a beszélgetés alapján ismered meg a másikat, meg már a kisugárzásból sok minden lejön, de azt azért nem bánom, ha valaki kiír magáról pár szót. Csak ne ilyen viccesnek szánt, de kínos szövegeket, hanem valami hasznosat, pl. hogy hol él, mik a hobbijai, milyen kapcsolatot keres.
Amit ne:
Minden fenykepen napszemuveg
Meno kocsival pozolos
Csak nyaralos kep
Tul messzi kep rolad
Leirasban emliteni ha van allatod (macska kutya stb..)
Hobbi, sport, esetleg foglalkozas, ja magassag az fontos ! (Nekem spec nem) pici humor, kit keresel, komoly vagy komolytalant
Max 3-4 kep
7.-8.
Köszi, de meghagyom nektek a neten magukról hazudozó pasikat, akik egy szexrandi oldalon "ismerkednek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!