Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen a jó Tinder profil lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a jó Tinder profil lányok?

Figyelt kérdés
Milyen a jó Tinder profil? Ami nem gáz? Komoly kapcsolat a fő szempont, de azt se bánom ha ilyen pár alkalmas jön össze, vagy ha golddigger talál be az se érdekel. Tehát milyen képeket kell csinálni, hogy lejöjjön az is, hogy van pénzem is, meg akár el is tartanék egy egyetemista csajt, de komoly kapcsolatra is vevő vagyok ha valami csoda folytán rámtalál
2020. júl. 14. 11:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
🤦 Jézus gyere le.
2020. júl. 14. 12:13
 2/11 anonim ***** válasza:
74%
Most lehet elkeserítelek, de az ilyen kis nyominak, akinek minden mindegy csak nő legyen, az mindegy mit csinál, mert úgy se jön neki össze.
2020. júl. 14. 12:15
 3/11 anonim ***** válasza:
85%

4-5 kép amin te vagy, látszik az arcod, alkatod.

A bemutatkozásba írd le mi az érdeklődési köröd, mutasd meg a humorodat. Ez beszélgetés indítónak kell, szóval olyasmit írj, amiről lehet is beszélgetni.

A tényleges anyagi helyzeted és ízlésed a képekből levágós. Ha csak ezt tudod felkínálni, az elég szomorú képet fest az önbizalmadról.

Ha a bemutatkozásba ezt írod mint ide fenntre, tényleg csak golddiggerek írnak majd, de fejben szerintem ők is szánakoznak.

2020. júl. 14. 12:22
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem vetted még észre hogy normális férfinak kellene lenni? Legyél önmagad, legyen véleményed a dolokról és ne egy kiskutya szintjén legyél agyilag.

A profilod pedig a tied, azt írd oda amit fontosnak gondolsz és olyan képed legyen ami téged jellemez.

2020. júl. 14. 12:22
 5/11 anonim ***** válasza:
85%

Komoly kapcsolatot én mindig olyan srácokkal tudtam elképzelni, akik nem ilyen "tucat" emberek, mert én sem vagyok az. Tehát nem ez a klasszikus kocsi-tengerpart-izmok mutogatása, hanem a képeikről lejön, hogy van saját egyéniségük.

Bemutatkozásnak én nem vártam soha sokat, mert igazából úgyis a beszélgetés alapján ismered meg a másikat, meg már a kisugárzásból sok minden lejön, de azt azért nem bánom, ha valaki kiír magáról pár szót. Csak ne ilyen viccesnek szánt, de kínos szövegeket, hanem valami hasznosat, pl. hogy hol él, mik a hobbijai, milyen kapcsolatot keres.

2020. júl. 14. 12:35
 6/11 anonim ***** válasza:
13%
Számomra eleve nem férfi, aki netes ismerkedős dolgokra szorul.
2020. júl. 14. 12:50
 7/11 anonim ***** válasza:
80%
6# Ennyi erővel az e-mailjeidet is küldd postával mert az az igazi... meg a boltban is mindig készpénzzel fizess mert úgy van meg a valódi adok-veszek érzés.😩
2020. júl. 14. 13:26
 8/11 anonim ***** válasza:
91%
6os, te nagyon korlátolt vagy. Sokkal értelmesebb olyannal kezdeni aki szintén párt keres és nem randomokat vegzálni szórakozóhelyeken.
2020. júl. 14. 13:56
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Amit ne:

Minden fenykepen napszemuveg

Meno kocsival pozolos

Csak nyaralos kep

Tul messzi kep rolad

Leirasban emliteni ha van allatod (macska kutya stb..)

Hobbi, sport, esetleg foglalkozas, ja magassag az fontos ! (Nekem spec nem) pici humor, kit keresel, komoly vagy komolytalant

Max 3-4 kep

2020. júl. 14. 14:06
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

7.-8.

Köszi, de meghagyom nektek a neten magukról hazudozó pasikat, akik egy szexrandi oldalon "ismerkednek".

2020. júl. 14. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!