Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt minden perverzebb csaj profil/válaszoló mögött egy homo, vagy betegelméjű stb pasi áll?
Ezt szokták mondani ha közlöm velük kerek perec, hogy csak csajokkal szexelek, de ettől még véleményem is van.
L
#2 akkor te meg jol jartal:D en rendszerint nagyon izgalmas belevalo csaj vagyok aztan ha kiderul h nem azert valaszolok egy kerdesre itt hogy aztan a ramiro random ismeretlen arcnelkuli faszinak szettegyem a labam (what a surprise) akkor r..banc leszek:((( mik vannak..:D
Kerdezo: sok itt a perverz csaj de a legtobb pasi itt egy frusztralt komplexusos bunko, emelle meg 1 szamjegyu IQ val is rendelkeznek. Aztan megy a csodalkozas miert nincs senkije..🤦🏻♀️
80%-ban igen
De mondjuk Én tényleg Nő vagyok perververznek se profinak se mondanám magam . Inkább csak egy olyan játékosnak aki szeret játszani kísérletezni nyitott az új dolgokra és ami nem okoz kárt a másoknak vagy nem ütközik törvénybe abba benne van
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!