Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hogy reagálnátok, ha Tinderen egy lánynak az lenne a leírásában, hogy csak barátkozni szeretne (esetleg külön kiemelve, hogy nem extrákkal, tényleg csak barátkozni)?
Van elég barátom köszi. Nem vagyok hajlandó az ego puttonyát töltögetni, sem szórakoztatni.
Instant bann.
Balra húznám, ha fent lennék tinderen. Szerintem a tinder nem az a hely ahol barátokat lehetne találni. Bár nyilván sokan szeretnének "barátkozni" a punci reményében a lánnyal majd, de az én véleményem akkor is az, hogy tinderen általában senki nem barátot keres.
F
Tudnám, hogy kamu.
Miért pont férfibarátot keres? Miért egy szexpartnerkeresőn keres barátot?
Egyébként meg nem létezik barátság férfi és nő között.
Egyébként meg minden nőt jobbra húzok, aztán a matcheket megnézem, hogy megérnek-e egy-két patront.
#4: És még én éreztem magamat magányosnak... De neked sokkal rosszabb lehet, ha nálad arról szól egy barátság, hogy a másik egóját növeled és egyirányúan szórakoztatod.
#6: Azért, mert félénk, introvertált, személyesen nem mer nyitni mások felé, és a legkézenfekvőbb megoldásnak a Tinder tűnik, ahol tudtommal nem lehet beállítani, hogy fiúkat is és lányokat is mutasson egyszerre.
Egyébként meg nagyon is létezik fiú-lány barátság.
Bár nem használom a Tinder-t, de szerintem elég hülyén veszi ki magát egy "társkeresőn", hogy "csak barátkozni szeretnék".
Azért nem egy lehetőség van erre... ott a facebook amin fenn biztos vagy .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!