Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Az én párom csak ilyen szerenc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az én párom csak ilyen szerencsétlen? Kihasznál?

Figyelt kérdés

Sziasztok 24 éves vagyok, a barátommal 2 éve élek együtt külön lakásban. Édesapámnak van egy cége én nála dolgozok, reggeltől estig. A párom 26 éves létére csak otthon henyél abban a lakásban a szüleim vettek nekünk. Persze nem kell fizetni albérletet, de a számlákat és kaját mindent én veszek ráadásul apa kocsija is nálunk van amit ő használ. Nem én nem sajnálom, sőt irigy sem vagyok, de a párom nem hajlandó elmenni dolgozni, konkrétan én tartom el.

Ha összeveszek vele, hogy ugyan legalább pakoljon össze és a haverjaival ne szórja szét a pattogatott kukoricát PS játék közben miközben én egész nap dolgozok, hogy eltudjam magunkat tartani és külön életet tudjunk élni, emelett tanulok. Akkor csak kiröhög és azt mondja, hogy ugyan már mit dolgozok én apám cégénél? És folyamatosan megalázóan azt mondja, hogy nem lehet elfáradni abban amit én csinálok és nem lenne ekkora pofám, ha édesapám nem adna munkát . Oké tény, hogy irodában vagyok, de teszek azért, hogy pénzt keressek és próbálom a külön életemet/életünket rendezni. Édesapám őt is felvenné többször ajánlott neki már munkát, de nem hajlandó rá. Amikor pedig azt mondom, hogy kész vége elegem van, akkor elküld a p*csába. Egyszerűen ezt már nem bírom mellette és úgy érzem, hogy elég volt belőle. Szerintetek érdemes lenne ott hagynom? Legalább addig ameddig meg nem változik. A haverjai meg úgy járkálnak a házban, mintha ott laknának. Amikor kiakarom őket paterolni akkor pedig elkezdenek ilyen szexre utaló megjegyzéseket tenni, amit a párom egyszerűen csak kiröhög és egyszerűen nem tudok szebben mondani, de felb*sznak. Ez nem normális én is tisztában vagyok vele (legalábbis gondolom én), ti szerintetek ezt én gondolom túl? Vagy rakjam ki úgy ahogy van, mert ezt érdemli? Már nagyon-nagyon unom az egészet, de sosem segít semmiben. 26 évesen pedig illene. Sosem voltam irigy, de ez már sok. Kérdés nélkül kiveszi a pénztárcámból a pénzt, sőt ami a legdurvább még egyszer a haverjának is adott kölcsön... persze néztem is, hogy olyan mintha kevesebb lenne a pénz benne de aztán úgy voltam, hogy biztosan elköltöttem vagy kiesett valahol. Igen eddig azért nem raktam ki, mert sajnáltam és szeretem/ttem és úgy voltam vele, hogy oké majd megváltozik.. de nem.

2020. dec. 29. 00:46
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
Ja, nem szóltam. #10 voltam. 🤣
2020. dec. 29. 01:03
 12/48 anonim ***** válasza:
7%
#8. Továbbra is mondom, hogy maradjon. Szerinted a jó pasik a fán teremenek?! Kurvаnagy ám a verseny értük (is). 1 év múlva gyere vissza. Megnézzük milyen karakterfejlődésen ment át. Átbeszéljük az elmúlt 1 évet. Esetleg valami akciótervvel előállunk. De most még korai lenne lépni. Jó lesz az.
2020. dec. 29. 01:04
 13/48 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szomorúnak tartom hogy egy nő egy ilyen kapcsolatban bennmarad.
2020. dec. 29. 01:06
 14/48 A kérdező kommentje:
Hát gondoltam már rá,hogy mielőtt elpakol idehívok valakit, mivel bizonyos dolgokat én vettem. Pl Ps4 meg tvk, elektronikai dolgok,amiket ő teljesen a magáénak érez, és én úgy vettem, hogy a lakásomba. Tehát ez nem tudom mennyire emberséges, vagy mennyire nem, de egyértelműen nem akarom, hogy elvigye.
2020. dec. 29. 01:07
 15/48 A kérdező kommentje:
Én próbáltam rengeteget küzdeni ezért, ez nem egy 1-2 hónapja tartó probléma. Hanem lassan már 1 éves. Semmi, de semmi probléma nem lenne, ha legalább a haverjai után a retket összeszedné, csak ennyit segítene, én sem lennék ennyire kétségbeesett, hogy mit ronthattam el.
2020. dec. 29. 01:09
 16/48 anonim ***** válasza:
91%

De mi az hogy legalább annyi? Nem tesz semmit, akkor meg? Nem az anyja kell legyél, hanem egy párkapcsolat egyik tagja, ahol mindkét fél kölcsönösen tesz a másikért és a kapcsolat jövőjéért. Nálatok ezt csak te teszed meg, akkor meg milyen jövője van ennek így?

27/F amúgy

2020. dec. 29. 01:12
 17/48 anonim ***** válasza:
89%
Istenem!Reggel szedném is össze a cuccait,ha nem mèg most!Ne csinálj magadból idiótát!
2020. dec. 29. 01:13
 18/48 anonim ***** válasza:
0%
Kedves kérdező, én azt tanácsolom, hogy nyugodtan ülj le, akár hallgass kis zenét közben és gondolkodj el. Ha úgy gondolod még az életben lesz esélyed egy ilyen hapsira, akkor esetleg kirakhatod, de ha kizárt, akkor ki ne dobd!
2020. dec. 29. 01:15
 19/48 A kérdező kommentje:
16-os igazából nem önsajnáltatásból, de tényleg olyan szinten rám marad minden, hogy bírhatatlan. Nekem is jólesne néha a pihenés, amikor pedig megkérem valamire, akkor annyi választ kapok “Majd mindjárt”- na hát ez soha nem következik be. Az első 1 év nagyon jó volt tényleg, volt munkája, segített.. na hát most aztán semmit az égvilágon.
2020. dec. 29. 01:16
 20/48 A kérdező kommentje:
Igazából szerintem én elértem már azt a szintet, hogy nem számít, hogy néz ki. Lehet, hogy fullosan jól néz ki, de ilyen ember mellett milyen jövőre számítsak? Ha egyszer gyereket szeretnék, akkor ki fog eltartani? Vagy gyerekkel a kezembe menjek dolgozni? Főzzek, mossak, takarítsak? És ő? Egész nap Ps-ezni fog? Akkor inkább megöregszek egyedül. Tartom magam annyira, hogy tudok még egy ilyen embert összeszedni.
2020. dec. 29. 01:20
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!