Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az én párom csak ilyen szerencsétlen? Kihasznál?
Sziasztok 24 éves vagyok, a barátommal 2 éve élek együtt külön lakásban. Édesapámnak van egy cége én nála dolgozok, reggeltől estig. A párom 26 éves létére csak otthon henyél abban a lakásban a szüleim vettek nekünk. Persze nem kell fizetni albérletet, de a számlákat és kaját mindent én veszek ráadásul apa kocsija is nálunk van amit ő használ. Nem én nem sajnálom, sőt irigy sem vagyok, de a párom nem hajlandó elmenni dolgozni, konkrétan én tartom el.
Ha összeveszek vele, hogy ugyan legalább pakoljon össze és a haverjaival ne szórja szét a pattogatott kukoricát PS játék közben miközben én egész nap dolgozok, hogy eltudjam magunkat tartani és külön életet tudjunk élni, emelett tanulok. Akkor csak kiröhög és azt mondja, hogy ugyan már mit dolgozok én apám cégénél? És folyamatosan megalázóan azt mondja, hogy nem lehet elfáradni abban amit én csinálok és nem lenne ekkora pofám, ha édesapám nem adna munkát . Oké tény, hogy irodában vagyok, de teszek azért, hogy pénzt keressek és próbálom a külön életemet/életünket rendezni. Édesapám őt is felvenné többször ajánlott neki már munkát, de nem hajlandó rá. Amikor pedig azt mondom, hogy kész vége elegem van, akkor elküld a p*csába. Egyszerűen ezt már nem bírom mellette és úgy érzem, hogy elég volt belőle. Szerintetek érdemes lenne ott hagynom? Legalább addig ameddig meg nem változik. A haverjai meg úgy járkálnak a házban, mintha ott laknának. Amikor kiakarom őket paterolni akkor pedig elkezdenek ilyen szexre utaló megjegyzéseket tenni, amit a párom egyszerűen csak kiröhög és egyszerűen nem tudok szebben mondani, de felb*sznak. Ez nem normális én is tisztában vagyok vele (legalábbis gondolom én), ti szerintetek ezt én gondolom túl? Vagy rakjam ki úgy ahogy van, mert ezt érdemli? Már nagyon-nagyon unom az egészet, de sosem segít semmiben. 26 évesen pedig illene. Sosem voltam irigy, de ez már sok. Kérdés nélkül kiveszi a pénztárcámból a pénzt, sőt ami a legdurvább még egyszer a haverjának is adott kölcsön... persze néztem is, hogy olyan mintha kevesebb lenne a pénz benne de aztán úgy voltam, hogy biztosan elköltöttem vagy kiesett valahol. Igen eddig azért nem raktam ki, mert sajnáltam és szeretem/ttem és úgy voltam vele, hogy oké majd megváltozik.. de nem.
Hogyan lehetséges az, hogy ilyen pasiknak akad barátnő?
De most komolyan, erre valaki tud válaszolni?
Hát, mielőtt kivágnád mint a taknyot, minimum rángasd meg a kis semmirekellő gyökeret.
Mégis hogy a rákba szeditek össze ezeket a díszpintyeket, mikor fele ilyen "jó parti" csajok is úgy vegzálnak 1000x jobb hapsikat, mintha kvóta lenne rá...🙄😵
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!