Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ugyanolyan “időzóna” szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugyanolyan “időzóna” szerint éltek?

Figyelt kérdés
Együttélés során okozhat-e problémát, ha az egyik minden nap 9 körül alszik, 5-kor kel; a másik pedig csak éjfélkor alszik el, és később kel?
2020. dec. 6. 09:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha előtte tudtok időt együtt tölteni, akkor nem.

Ő gondolom később jár dolgozni. Mikor ér haza? Tudtok minőségi időt együtt tölteni?

Hétvégék?

2020. dec. 6. 09:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A férjem az éjfélkor lefekvős típus, én a 9-10 körül alvó vagyok (mondjuk normál esetben így is kb egyszerre kelünk fel - 7-8 körül). Tiszteletben tartjuk egymás igényeit, alkalmazkodunk, nálunk ebből sosem volt probléma. Tudunk minőségi és mennyiségi időt is együtt tölteni, így nem okoz egyáltalán problémát.
2020. dec. 6. 09:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Sokmindentől függ, nálunk nem működött (ez sem..)

A hajnali fekvés, tízig, délig alvás miatt lábujjhegyen főzni, takarítani nem lehet.

Nem beszélve arról, hogyha reggel nem fogok hozzá a házimunkához, akkor délben már nekem sincs kedvem.

Szó nincs arról, hogy minden reggel 5kor ki az ágyból és egyből munka, de vannak dolgok ,amiket nem lehet halogatni nap nap után.

De valahogy sosem tudtuk összehangolni az ilyesmit.

Igaz nem ezért váltunk el, de ez is sokat rontott a helyzetünkön.

2020. dec. 6. 09:19
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi ugyan abban az "időzónában" élünk, pedig a parom 5:20-kor kel, nekem elég lenne 7-kor, de felébredek vele, így reggel van másfél órám magamra.

Meg így este 10-kor már jólnevelten elvonulunk aludni. Van, hogy én is bealszom, de többnyire még egy órát olvasgatok az ágyban, vagy nézek valami ökörséget. De elfeküdni már 10 körül igényem van nekem is.

2020. dec. 6. 09:53
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem zavarjátok egymást, akkor nincs ebből gond. Ha egy garzonban éltek, ahol a szoba része a konyha is, akkor nagyon kellemetlen tud lenni a különböző ritmus.

Mi egy órát egymástól eltolva kelünk-fekszünk általában, de elvonulunk a hálóba, a másik pedig csendben elfoglalja magát a nappaliban, vagy éppen készülődik. Nincs ebből probléma.

2020. dec. 6. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!