Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság miért húzza ki sok nő büszkén magát hogy egy tisztességes levest se tud megfőzni?
Figyelt kérdés
2020. dec. 3. 21:17
11/16 anonim válasza:
Trollok háborúja, már megint... Ennek mi értelme van?
12/16 anonim válasza:
16# 3x haszonnal ilyen szarokat árulni hatalmas kockázat... főleg amikor egy telekből három házat csinál a "fajtád".
13/16 anonim válasza:
Akkor én vérciki vagyok, hogy mindennap főzök és hétvégén sütök ? 😂 Nincs gyerek, pár hónapja vagyunk együtt de ez mégiscsak az én dolgom! :) Ja és 26 éves vagyok! :)
Szégyelném magam ha nem tudnék főzni!
14/16 anonim válasza:
Én nem főzök. Nincs rá időm. A párom sem szokott.
15/16 anonim válasza:
Mert manapság ugyanannyi a férfinek is, mint a nőnek. Ha férfinek nem kell tudni, akkor a nőnek sem kötelező.
16/16 anonim válasza:
12, én meg ismerem a fajtád. Sem tudásod, sem energiád, se hozzáértésed sincs "ilyen szarok-ra". Tudod ez 900m2 telken lévő önálló családi ház. És igen, nem csinálok ikerházakat, amire a te fajtád még csak ránézni sem mer, mert se pénze, se esze h megoldja azt amit szeretne. Te csak inkább lehúznád a "saját szintedre" a tehetséges, vagy bátor embereket, hogyenek ők is egy rakás sz.r. Gratulálok. Az h du. 5ig hordod a kávét a főnöködnek, abból nem kell ilyet venni, sem építeni. Min csodálkozunk? Szánalomember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!