Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Manapság miért húzza ki sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság miért húzza ki sok nő büszkén magát hogy egy tisztességes levest se tud megfőzni?

Figyelt kérdés
2020. dec. 3. 21:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem senki nem henceg ilyesmivel, egyedül talán a "plázah királynőkh, merth őkh meghtehetikh ikszdéh flhegmáhhhn" és állítólag ez vicces.

De normálisabb nők nem "húzzák ki magukat" erre, hanem csak tényként mondják, hogy "ez van". Nem kötelező főzniük tudni. Persze határozottan előny az életben, ha valaki tud főzni (mindkét nem) mert ez hasznos képesség és jó érzés a saját főztödet enni, vagy ha valaki éppen meglepett valamivel, akkor az még jobb. Vagy ha te készítesz valamit a másiknak amit szeret, az is felemelő élmény.

2020. dec. 3. 21:22
 2/16 anonim ***** válasza:
84%
Most ez az új divat kérdés?
2020. dec. 3. 21:33
 3/16 anonim ***** válasza:
9%
És akkor képzeld, ha még olyat kellene megcsinálniuk, amit alapból se tudnának...amihez még van adottság, az ellen meg lázadnak.
2020. dec. 3. 21:36
 4/16 anonim ***** válasza:
47%

En nagyon jol fozok,de csak a kutyamnak szoktam levest. En nyersen eszem mindent,h maradjon idom a sok munkara,sportra meg a placacica kormokre :D

A pasimnak hiaba foztem finomakat,nem szereti a zoldseges egeszseges eteleket,igy elegem lett es etterembe jar. A barataim mind kajaltak orommel nalam a foztombol.

Inkabb dolgozok meg sportolok,minthogy fozzek. Ezek utan.

N

2020. dec. 3. 21:44
 5/16 anonim ***** válasza:
86%
Hat nem tudom. Es minek verik itt egyesek kemenyen az asztalt hogy na marpedig ok akkor se foznek mert férfiak es a peniszuk miatt keptelenek erre, mig a nok a vaginajuk miatt jobban tudjak kavargatni a levest.
2020. dec. 3. 22:00
 6/16 anonim ***** válasza:
3%
7: érdekes, egy csomó csaj itt veri magát, hogy "de az a férfi dolga", pedig ezeknek az eseteknek a 99%-hoz sem vagina, sem pénisz nem kell, mégis megy a cherry picking, főzni nem, mert azt mindkét nem tudja, de más esetben viszont "mégiscsak ő a férfi"
2020. dec. 3. 22:24
 7/16 anonim ***** válasza:
12%
A nagy fene egyenjogúság eredménye.
2020. dec. 3. 23:29
 8/16 anonim ***** válasza:
73%

Ennek kb akkor lenne ertelme ha egy hozzaszolo különböző hozzaszolasait hasonlitgatnad ossze. Ez egy anonim oldal megis te honnan koveted hogy akik a hazimunka megosztasanak a hivei azok mas kerdesnel megis a ferfira tolnak valamit amit ok nem akarnak csinalni???

2020. dec. 3. 23:58
 9/16 anonim ***** válasza:
96%
Nyuszika, mérnök vagyok. Én tervezem azt az épületet, amit te felhúzol. Te kis himsovi senkiházi.
2020. dec. 4. 01:10
 10/16 anonim ***** válasza:
87%
Te ott a portás vagy vagy a segéd kőműves 🤣
2020. dec. 4. 01:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!