Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Minden nőnek vannak titkai?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nőnek vannak titkai?

Figyelt kérdés

Ez a mondás igaz szerinted?

Mert ez kb azt is jelentheti, hogy minden nő takargat valamit.

Pl a múltját stb..

Ami nagyon nem helyes, de mégis sok nő a végsőkig tagad vagy titkol mert azt gondolja, hogy nekik lehet..

A vége mindig az, hogy ők nem hazudtak, és ez egy félreértés

2020. dec. 3. 13:31
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
ilyenkor mindjárt a hazug fél el áll az ügytől vagy bocsánatot kér mert itt már kockázat van... valamiért most ördöginek érzem magam ":D
2020. dec. 11. 22:20
 32/35 anonim ***** válasza:

Vannak.

En pl. pont az ilyen hlyek miatt mint te, harmadolok.

2020. dec. 22. 07:11
 33/35 anonim ***** válasza:
Én elmondtam mindent a multambol. Csak azt nem hogy pontosan hányan voltak előtte, bár közölte hogy nem is számít, a jelen fontos nem a múlt.
2021. jan. 3. 07:42
 34/35 anonim ***** válasza:

33 csak kíváncsiságból azaz pl 20+ helyett kettőt mondtál? ":D

jó most akinek nem is számít habár inkább csak félt az igazságtól és inkább nem akarja tudni mert ha tudná valószínűleg szakítani akarna veled...

2021. jan. 3. 18:15
 35/35 anonim ***** válasza:
Nem, mondtam neki hogy több volt mint ami illendő volna jóval. De konkrétumot nem :D volt durvább dolog a multamban mint pár szám, arról is tud, mégsem szakított velem.
2021. jan. 3. 19:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!