Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Minden nőnek vannak titkai?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nőnek vannak titkai?

Figyelt kérdés

Ez a mondás igaz szerinted?

Mert ez kb azt is jelentheti, hogy minden nő takargat valamit.

Pl a múltját stb..

Ami nagyon nem helyes, de mégis sok nő a végsőkig tagad vagy titkol mert azt gondolja, hogy nekik lehet..

A vége mindig az, hogy ők nem hazudtak, és ez egy félreértés

2020. dec. 3. 13:31
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
64 szavazat
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
98%
Inkább úgy igaz, hogy minden embernek vannak titkai. De azért sikerült ebből is egy nőgyülölő kérdést kihozni, ügyes vagy 👏
2020. dec. 3. 13:33
 2/35 anonim ***** válasza:
98%
Sok volt a dark web. 🤣
2020. dec. 3. 13:34
 3/35 anonim ***** válasza:
100%
Minden nőnek ÉS minden férfinak vannak titkai.
2020. dec. 3. 13:41
 4/35 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek vannak titkai.
2020. dec. 3. 13:51
 5/35 A kérdező kommentje:

Én a nőkről kérdeztem ezt.

Ha az érdekelne, h mindenkinek vannak-e vagy a férfiaknak is vannak-e akkor úgy tettem volna fel a kérdést.

Ez annyira tipikus megint.

Egy nő miért nem képes csak a kérdésre válaszolni minden egyéb kommentár, hárítás nélkül?

De ez lehetne a következő kérdésem itt.

Azt nem ér válaszolni, h ne álltalánosíts.

2020. dec. 3. 14:12
 6/35 anonim ***** válasza:
94%
Ha nekem az a titkom hogy szeretek a wcn telefonozni es gyakorizni akkor az bűn? 😂
2020. dec. 3. 14:15
 7/35 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy vannak a nőknek titkai. De ne olyanokra gondolj, hogy megölt három embert és szült négy gyereket. Inkább olyanokra, hogy amikor neked azt mondta hogy nagyon megfázott, és nem halasztani akarja a második randit, valójában éppen a wc-n ül, és hasmenése van, előtte éjjel meg orrán-száján hányt. (Velem megtörtént a fenti eset.)
2020. dec. 3. 14:16
 8/35 anonim ***** válasza:
100%

*és éppen halasztani

Bocsi, elírtam.

2020. dec. 3. 14:18
 9/35 anonim ***** válasza:
100%

Milyen titkokra gondolsz?

Olyanra, hogy néha én is belepisilek a kádba zuhany közben vagy arra hogy van egy halom pénzem a bankban, amiről a férjem semmit nem tud?

2020. dec. 3. 14:43
 10/35 anonim ***** válasza:
98%
Mit nem er valaszolni? Ki vagy te kerdezo, hogy megmond barkinek milyen valaszt irjon a nyilvan uszito kerdesedre? Menj a kerdeseiddel az incel hivatalba. Ment a report.
2020. dec. 3. 14:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!