Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Minden nőnek vannak titkai?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nőnek vannak titkai?

Figyelt kérdés

Ez a mondás igaz szerinted?

Mert ez kb azt is jelentheti, hogy minden nő takargat valamit.

Pl a múltját stb..

Ami nagyon nem helyes, de mégis sok nő a végsőkig tagad vagy titkol mert azt gondolja, hogy nekik lehet..

A vége mindig az, hogy ők nem hazudtak, és ez egy félreértés

2020. dec. 3. 13:31
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
nem akkor leszel hazug ha valaki meg kérdezi és te hazudsz...
2020. dec. 4. 22:18
 22/35 anonim ***** válasza:
Hat en szerintem ha elotte csinaltam es nem mellette, akkor semmi koze hozza 🤷‍♀️
2020. dec. 10. 15:59
 23/35 anonim ***** válasza:
Mellesleg ha csak siman nem emlitek meg valamit az nem hazugsag 😅
2020. dec. 10. 16:00
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Mindenkinek vannak. Szerintem pont az a fajta bizalom a jó, ha el mer neked mondani olyan dolgokat is, amit a világon senki másnak nem. Az a kapcsolat már "jutott valahová".
2020. dec. 10. 20:55
 25/35 A kérdező kommentje:

22-es/23-as

Ti pont ilyenek vagytok 😀

Pl lehúztad anyagilag az előző pasidat.Tudod, hogy csak érdekből voltàl vele, megcsaltad.

Idővel kiderül emiatt szét mentek.

Majd 2 hét múlva már egy másik pasi karjaiban vagytok és persze úgy van előadva, hogy az előző pasid lúzer volt , hülye volt stb..

De ti ártatlan kis báránykák voltatok .A pénzlehúzás eltitkolva, az, hogy érdekből voltál vele eltitkolva, ha esetleg rákérdez a jelenlegi pasid akkor azt feleled: Mit számít ez, kit érdekel , hagyjál már ezzel ..

És mint aki jól végezte dolgát nulla lelkiismerettel elkezdtek egy új kapcsolatot .

A lényeg persze az, hogy titeket szeressenek, sok figyelmet kapjátok, halmozzanak el minden földi jóval, hogy hercegnőnek érezhessétek magatokat.

Az, hogy nem voltatok őszinték az új sráccal sem az kit érdekel..

Én biztos nem lennék együtt egy olyan lánnyal aki azt mondaná nekem, hogy semmi közöd hozzá és érzem, hogy kerüli a témát.

Ilyenkor már lehet is tudni, hogy valami takargatni valója van.

Nem egy ilyet megtapasztaltam a múltban és utána mondok ki is derültek a hazugságok.

Mikor szembesítés volt , természetesen teljes felháborodás.

“Hagyjál már békén, kit érdekel, semmi közöd hozzá “

Szomorú, hogy még mindig vannak nők akik így gondolják.

2020. dec. 11. 11:29
 26/35 anonim ***** válasza:
14%

22 23 de ha rá kérdezek akkor mi van? nem válaszolsz? na nálam akkor repülnél szintén... meg minden joga meg van a párodnak hogy tudja milyen ember is voltál te! mivel együtt vagytok együtt éltek stb

az ilyen emberek az egyik legszánalmasabb és undorítóbb típusúak...

de nyugi az élet jó lecke majd ugy is meg tanulod hogy bizony a múltnak nagy jelentősége van és idővel minden kiderül csak akkor már rá ment az életed közép koruan meg nem kellesz a kutyának sem...

2020. dec. 11. 13:39
 27/35 anonim ***** válasza:
76%
#26 Az már eszedbe jutott, hogy vannak mocskok, akik a nőt lehordják minden qrvának azért, hogy maguknak kisajátítsák őt? Mert olyanok is vannak ám, akiket jogtalanul beszennyeznek.
2020. dec. 11. 18:45
 28/35 anonim ***** válasza:
Igen 27 olyanok is vannak minden bizonnyal mindkét oldalon van áldozat és elkövető de itt nem másokon van a hangsúly hanem az aktuális félénken hogy őszinték-e igazat mondanak vagy pedig titkolóznak terelnek ferdítenek
2020. dec. 11. 20:45
 29/35 anonim ***** válasza:
#28 És szerinted ha valakit bemocskolnak, hogyan tudná bizonyítani az ellenkezőjét? Én tudom, hogy xy-nal nem volt semmi köztük, de ő ezt állítja rólam, sőt ennél meredekebb sztorikat. Akkor az ellen mit tudok tenni?
2020. dec. 11. 21:47
 30/35 anonim ***** válasza:

29 először is alapból úgy kell hozzá állni minden emberhez hogy nem bízhatsz benne mert a bizalmat ki kell érdemelni! érdemeld ki a bizalmát először is más dolgokban pl mesélj el más dolgokat utána meséld el hogy kezdődött és hogy ért végett de ha te mindenképp bizonyítani akarsz neki akkor valószínűleg nem csak egy laza kapcsolatról van szó

ajánlom a berúgós estét ":D jobban felszabadulnak a felek nyíltabbak stb

ja igen B terv vidd polgár peres ügyre esetleg rendőrségre becsület sértésért és rossz hír keltésért...! ez a B terv ha igazat mondasz és mindenképp tisztázni akarod magad akkor el viszed oda az ügyet ha nem mered nos akkor valószínűleg nem mondtál igazat... legalább is ha csak mindenképpen bizonyítani akarod az ártatlanságodat...

2020. dec. 11. 22:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!