Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nőnek vannak titkai?
Ez a mondás igaz szerinted?
Mert ez kb azt is jelentheti, hogy minden nő takargat valamit.
Pl a múltját stb..
Ami nagyon nem helyes, de mégis sok nő a végsőkig tagad vagy titkol mert azt gondolja, hogy nekik lehet..
A vége mindig az, hogy ők nem hazudtak, és ez egy félreértés
1! :" igaz, hogy minden embernek vannak titkai."
"5/12 A kérdező kommentje: Én a nőkről kérdeztem ezt. Ha az érdekelne, h mindenkinek vannak-e vagy a férfiaknak is vannak-e akkor úgy tettem volna fel a kérdést.
Ez annyira tipikus megint. ....."
Téged tényleg zavar ha a nöket emberként emlegetik? Probáld meg! Menni fog, hogy a nöket IS!! embernek tartsd!
Tekintsünk el a nő gyűlölettől sajna tapasztalatbol írom hogy bizony vannak olyan nők akik te a leg a végletekig hazudnak és igen a múltról hogy hány partner is volt meg miket is csináltak de ez csak azt jelenti hogy bizony ők is undorodnak maguktól legbelül... csak hát akkor gáz amikor arra hivatkoznak hogy ez a múlt Bem számit de mert számit mert a múlt miatt vagy az aki most vagy és csak a végső tisztázás érdekében!
Ezek mind es erő sok barátok és rokonok tapasztalati voltak velem sosem történt ilyen mert nagyon meg valogatom a partneremet és egy éjszakásban sem vagyok a hivoje… azt is hozzáteszem a férfi részéről sem jó ha volt 1 millió kapcsolata mert ez is csak azt bizonyítja nem alkalmas egy belsoseges kapcsolat kialakítására…
És a módszerekről meg végképp nem beszélek hogy egyes nők meddig is mentek el és milyen alattomos ravaszsággal mert nem akarok senkinek sem ötletet adni...
szerintem te gondolkodj mielőtt le írsz hülyeségeket! itt most nem az ártásról van szó hanem a titkolózásról... valamint nem ilyen dolgokról hanem amiket te csináltál nem pedig amit mások!
ettől függetlenül ha te egy családtagra aki öngyilkos lett azt mondod hogy nincs jelentősége nos akkor bizony komoly gondok lehetnek a fejedben...!
ezért szerintem senki sem ítélne el téged de de szerintem egy komolyabb kapcsolatban nem kell hazudni és titkolózni...
igen nálam vannak minden bizonnyal gondok mivel nem ítélek el olyant akinek egy családtagja öngyilkos lett sajnálattal...! persze velem vannak a gondok ":/ részvétem mellesleg
ettől függetlenül még mindig nem érteted a dolgot itt olyan dolgokról van szó hogy pl az egyik félnek bűnöző múltja van vagy pedig prostituált volt esetleg qurva vagy akár hímringyó esetleg megölt valakit baleset vagy önvédelem esetleg szándékos... igen jobb ezekről sem tudni...!
vagy csak egyszerre 8-an dugták meg az egyik bulin... ja jobb ezt sem tudni ":D
nem tom nekem a környezetemben olyan felfogás van ezekről az emberekről hogy súlyos problémákkal küszködtek... nem pedig nemi betegek... vagy pedofilokvagy erőszak tevők...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!