Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan osztjátok meg a kiadásokat?
A párom is és én is dolgozunk, albérletben lakunk. Ő költözött hozzám messziről és amíg nem lett állása és fizetése, addig minden kiadás rám hárult.
Most már viszont van állása, kapott fizetést is, mégis egy nap alatt elverte szinte az egészet.
Szeretem Őt, természetesen és szívesen támogatom is, de egyedül eltartani magunkat nem egyszerű, pláne hogy nem vagyok valami magasbeosztású, jól kereső személy, hanem csak egy átlagos alkalmazott.
Nagynak hangozhat számára, ha azt mondjuk, hogy negyedmillió vagy kétszázötvenezer forint, de ez tudjuk jól, hogy nagyon kevés.
Mégis mintha nem fogná fel, hogy a pénzt be kell osztani, a partnerség pedig az egyenlőségen alapul.
Nálatok hogy van ez? Hogy alakítjátok a pénzügyeket?
Fogalmam sincs, hogy mit kellene tennem vagy mondanom, hogy ne bántsam meg, de megértse, hogy ez így nem jó.
Nem tartom élhetőnek, hogy elkérjem a pénzét, nem ilyen vagyok... de ha ő maga így áll hozzá, mit tehetnék én?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!