Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a szemét vagy igazam van? Hogyan tudnám megértetni vele?
Barátnőm állandóan hívogat ha nem válaszolok fél percen belül az üzeneteire. De szó szerint 30x megcsörget egymás után és még neki áll feljebb ha megmondom hogy ne hívjon ennyiszer ha dolgozok. Akkor hívjon ha valami fontos dolgot akar mondani vagy ha baj van. Mert ha tényleg komoly dologról van szó, nem fogom felvenni neki a mostani viselkedése miatt.
Vagy úgy kéne teljen minden munkanapom hogy közben végig a telefonomat nyomkodok hogy válaszolgassak neki?
Lassan már fontolgatom hogy kikapcsolom a telefonom ha dolgozok, de ha meg baj van akkor meg nem fog elérni.
Én 16 éves korom óta dolgozok szóval tudom hogy nem illik telefonozni munkaidőben (21 éves vagyok) őt viszont 19 évesen még az anyja tartja el szóval nem igazán fogja fel hogy ha telefonálok akkor kereshetek hamar másik melót.
Nem kisbolti kasszás meló hogy néha betéved egy ember, de amúgy csak támasztom a fejem, hanem folyamatosan van mit csinálnom.
1. Érthetően elmondod, hogy nem olyan a munkád, hogy gyakran tudj csak úgy csevegni.
Ha az 1- es pont nem működik, jön
a 2. Pont Lenémítod a telefont. Ha nagyon fontos, úgyis megtudod a munkaidő végén, hogy mit akart.
Megjegyzés
A csaj helyében, hát...Olyan pasit aki így nyilvánul meg rólam, ahogy te róla, biztos dobnék. Te elvileg imádott szeretett párod tanulmányait konkrétan leköpködöd büfészaknak. Ez gusztustalan.
Pont ezt akartam írni, hogy a büfészak az büfészak. Oda nagyrészt pont azok mennek, akiknek apuci fizeti a lakhatást, a kaját, semmi felelősség, nem kell felnőni, csak elvannak, hogy ne kelljen dolgozni.
De kérdező, most tök őszintén: mit tud ez a csaj, hogy életed értelmének nevezed? Tényleg csak ennyi értelme van, hogy élsz? Mert van egy semmirekellő, hisztis barátnőd? Miért nem hozzád illőt keresel, akinek esetleg van agya is? Aki nem visszahúz, hanem megy veled előre?
Erre nincs értelmes magyarázat.
Csak nagyon ragaszkodok hozzá, nem tudnék másra ránézni.
Kár hogy ő ezt nem tudja és minden nő munkatársamra féltékeny.
Ok. Akkor máshogy kérdezem: mit tud hozzátenni a közös jövőtökhöz, a közös életetekhez? Mert az, hogy szépen rajzol, egy dolog. Egy kapcsolat adok-kapok. Mit tud ő NEKED nyújtani?
A te jövő képedet már le írtad. Teremtesz egyedül egy otthont kettőtöknek és majd eltartod őt. Ezt nagyon hamar meg lehet ám unni. Ha leesik a rózsaszín szemüveged, nem marad semmi. Az ingyen punci idővel kevés lesz.
Eltartani meg nem csak addig kell ám, amíg befejezi a büfészakot, hanem kb. egész életében. Mert utána is arra fog törekedni, hogy dolgozni ne kelljen. Majd gyorsan szül pár gyereket, aztán megvárja, míg felnőnek, aztán majd ha már nagyon el kéne menni dolgozni, akkor talál valami alulfizetett szar munkát, amiből szintén nem fog tudni megélni.
Szóval a kérdés, mit ad ő ehhez hozzá?
Nem értem minek győzköditek a kérdezőt. A csaja egy életképtelen idióta, ez nyilvánvaló. De vannak emberek, akik szeretik ha kihasználják őket. Az ilyenek normálissal nem jönnek össze, mert akkor nem lehetne mártírkodni meg sajnáltatni magukat.
Nem fogod tudni megértetni vele, hogy ne hívogasson mert akinek ez első elmondás után nem világos, az szellemileg nem ép. Annyit tudsz, hogy lenémítod a telefont, vagy letiltod egy időre a számát, hátha attól felfogja hogy ilyet normális ember nem csinál. De hát te választottad ezt a főnyeremény csajt, úgyhogy legyél rá büszke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!