Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a szemét vagy igazam van? Hogyan tudnám megértetni vele?
Barátnőm állandóan hívogat ha nem válaszolok fél percen belül az üzeneteire. De szó szerint 30x megcsörget egymás után és még neki áll feljebb ha megmondom hogy ne hívjon ennyiszer ha dolgozok. Akkor hívjon ha valami fontos dolgot akar mondani vagy ha baj van. Mert ha tényleg komoly dologról van szó, nem fogom felvenni neki a mostani viselkedése miatt.
Vagy úgy kéne teljen minden munkanapom hogy közben végig a telefonomat nyomkodok hogy válaszolgassak neki?
Lassan már fontolgatom hogy kikapcsolom a telefonom ha dolgozok, de ha meg baj van akkor meg nem fog elérni.
Én 16 éves korom óta dolgozok szóval tudom hogy nem illik telefonozni munkaidőben (21 éves vagyok) őt viszont 19 évesen még az anyja tartja el szóval nem igazán fogja fel hogy ha telefonálok akkor kereshetek hamar másik melót.
Nem kisbolti kasszás meló hogy néha betéved egy ember, de amúgy csak támasztom a fejem, hanem folyamatosan van mit csinálnom.
Én le szoktam venni simán az értesítéseket meg hangot munkában. Koncentrációban is zavar.
Van amúgy az én telómon olyan funkció, ha öt percen belük kétszer csörget valaki akkor kicsöng ilyenkor is.
Jövőre szeretnék venni házat, természetesen összeköltöznénk és nekem kéne eltartanom mert neki az egyetemi büfészak túl sok idejét elveszi. (Nekem meg gimi és egyik legnehezebb egyetemi mérnök szak mellett rengeteg szabadidőm van, de ebbe bele se menjünk)
Ez számomra nem gond, eltartom szívesen, a ház is jobb ha csak az enyém ha egyszer szétmennénk. De akkor legalább ne szabotálja az eltartást. Még ő van megsértődve ha napi 8 órát nem vagyok elérhető hogy ne dögöljek éhen és legyen egy saját kis kuckónk.
De szeretem nagyon, életem értelme. Csak ezekkel annyira fel tud bosszantani. Illetve mindig mindenért hisztizik.
Szerintem féltékeny mert sok dolgot elértem az életben kellő szorgalommal, ő meg mindig mindenre azt mondja hogy úgyse menne neki, más sokkal szerencsésebb, csak jó kapcsolatai voltak stb.
Szóval életed értelme egy rakás szerencsétlenség.
Sok mindent elértél, és még el is fogsz, de ilyen hozzáállással ő soha nem lesz partner a sikereidben.
De nem is ez volt a kérdés, hanem az, hogy gáz, amit csinál. Én egyszer, de csak egyszer beszélnék vele. Akkor hívjon, ha fontos. Munkaidőben te dolgozol, és nem a telefont nyomkodod. Ha nem érti meg, akkor mi lesz? Semmi. Ugyanúgy össze fogsz vele költözni és minden nap szívsz az ostobaságai miatt. Ha nem akarsz változtatni, akkor kár minden szóért.
A barátnőd nem a kora miatt, vagy amiatt nem érti meg mert nem dolgozik hanem mert hülye már bocs.
Én se dolgozom még, mert egyetemre járok, de eszembe nem jutna ilyet csinálni, hülyeség is.
Itt inkább az ertelmi képességeivel van a gond..
Teljesen igazad van.
Én a páromat csak akkor hívom, na nagyon indokolt. De még akkor is csak megcsörgetem, ha ráér, akkor vissza hív.
Igazán megérthetné amúgy.
Sok olyan munkahely van, ahol még a teló sem lehet az embernél. Akkor mit kezdene magával? Valahogy értesd meg vele, mert nem lesz jó vége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!