Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan bánt, nektek hogy esett volna?
A háttere a kérdésnek: egy éve vagyok a párommal, tavaly decemberben még csak nagyon kezdeti volt a dolog. Azóta együtt élünk és idén Karácsonykor én örültem neki ha ünneplünk együtt is. Ő nem tud végül jönni a családomhoz, de kiderült nem is akart (pedig nyáron még úgy volt vele hogy jönne). Ő a szüleivel sose ünnepelte a Karácsonyt ő ilyenkor szabit se szeret/szokott kivenni. Én mindeképpen haza akarok menni mert idős egyedülálló szüleim vannak. Úgyhogy most külön leszünk Szenteste és kb 10 nap- 2 hétig nem látjuk egymást.
Én mondtam neki hogy hiányozni fog és hogy legalább 24-én videotelefonálhatnánk. Erre ő kb mintha a fogát húznánk mondta hogy jó majd becsekkolunk hogy mindenki él-e. De hogy én úgyis a családommal leszek,majd a kutyákról küldjek neki képet. Ő utál telefonálni és videózni is és tudom neki nem fontos a Karácsony se. Mégis marha sz.rul esett. Kb úgy érzem mintha az anyukája lennék és egy kamaszból kéne kikényszerítení a szeretetmegnyilvánulást. Majdnem elsírtam magam azóta nem nagyon tudok hozzászólni. Sajnos a konfliktusokat is úgy kezeli mint egy kamasz várja hogy elmúljon és megnyugodjak...29N párom 28F
Nem tud velem jönni mert nem vagyunk házasok és ő külföldi és külföldön élünk. Nekem inkább az volt a fura hogy kiderült nem is akart volna jönni. Közben szabikat ugye együtt vesszük ki úgyhogy kár ezen spórolni. Mondjuk lehet a nyelvi akadályok miatt gondolta hogy nekem és neki is jobb ha csak én megyek. Mindegy is, megbeszéltük végül, de előtte lett belőle egy nagyobb veszekedés mert bár ezt nem írtam ez a mozzanat inkább csak hab a tortán volt mert úgy éreztem nem fontos neki eleve az együtt töltött idő. Ez a pár nap most jó volt meg megbeszéltük hogy telefonálunk a távollét alatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!