Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Jogosan bánt, nektek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan bánt, nektek hogy esett volna?

Figyelt kérdés

A háttere a kérdésnek: egy éve vagyok a párommal, tavaly decemberben még csak nagyon kezdeti volt a dolog. Azóta együtt élünk és idén Karácsonykor én örültem neki ha ünneplünk együtt is. Ő nem tud végül jönni a családomhoz, de kiderült nem is akart (pedig nyáron még úgy volt vele hogy jönne). Ő a szüleivel sose ünnepelte a Karácsonyt ő ilyenkor szabit se szeret/szokott kivenni. Én mindeképpen haza akarok menni mert idős egyedülálló szüleim vannak. Úgyhogy most külön leszünk Szenteste és kb 10 nap- 2 hétig nem látjuk egymást.

Én mondtam neki hogy hiányozni fog és hogy legalább 24-én videotelefonálhatnánk. Erre ő kb mintha a fogát húznánk mondta hogy jó majd becsekkolunk hogy mindenki él-e. De hogy én úgyis a családommal leszek,majd a kutyákról küldjek neki képet. Ő utál telefonálni és videózni is és tudom neki nem fontos a Karácsony se. Mégis marha sz.rul esett. Kb úgy érzem mintha az anyukája lennék és egy kamaszból kéne kikényszerítení a szeretetmegnyilvánulást. Majdnem elsírtam magam azóta nem nagyon tudok hozzászólni. Sajnos a konfliktusokat is úgy kezeli mint egy kamasz várja hogy elmúljon és megnyugodjak...29N párom 28F

2020. nov. 30. 19:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
54%
Túlérzékeny vagy.
2020. nov. 30. 19:36
 2/12 anonim ***** válasza:
38%
A férfiak nem szeretnek, csak színészkednek, hogy legyen szex, kiszolgálás, meg szórakozás a haverokkal.
2020. nov. 30. 19:36
 3/12 A kérdező kommentje:

Azért ez nem így van, tesómon látom hogy odáig van a feleségéért, a barátomon is látom hogy fontos vagyok neki és mondja hogy szeret. De a mi szeretetünk még nem olyan mély mint egy sok éves házaspáré, uh lehet még idő kell ennek.

2020. nov. 30. 19:41
 4/12 anonim ***** válasza:
90%
Inkább ez a gond: "Sajnos a konfliktusokat is úgy kezeli mint egy kamasz várja hogy elmúljon és megnyugodjak." Mi alapján választottad őt párodnnak? Egy év után hogy látod, megfelelő döntés volt?
2020. nov. 30. 19:44
 5/12 anonim ***** válasza:
94%
Nekem ez kicsit furcsa... Szerintem ő kevésbé érzelmes típus, mint te, és persze te vagy a ragaszkodóbb. Ami hosszútávon benned sok keserűséget fog okozni.
2020. nov. 30. 19:55
 6/12 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem jogosan bánt, én legalábbis együtt érzek veled.

Én részben ezért hagytam ott a volt élettársamat. Nekem soha többé nem kéne egy Grincs. :D Természetesen ott is voltak más, hasonló problémák mint nálatok ("Sajnos a konfliktusokat is úgy kezeli mint egy kamasz várja hogy elmúljon és megnyugodjak."), de engem is nagyon bántott, mikor a rokonság nagy szeretettel hívott át minket karácsonykor enni-inni-beszélgetni (ajándékok nélkül, 0 anyagi vonzata lett volna a dolognak, csak át kellett volna ugari 1-2 órára), ő meg inkább bement dolgozni/kuksolt otthon.

Nem beszélve arról, mi lesz ha gyereket szülsz neki. Szegény, biztos nagyon fogja várni a Jézuskát ha apa fancsali pofáját kell nézni/apa elmenekül otthonról aznap este (most az hagyjuk, akinek nincs választása mert rendőr/tűzöltó stb. az más természetesen...).

2020. nov. 30. 20:46
 7/12 A kérdező kommentje:

Nekem is ez az érzésem de ez szerintem amiatt is van mert rendes vagyok vele.

Sztem tök tuti egy kapcsolatba beleülni és élvezni hogy a barátnő közös progikat szervez meg állandóan bújik keresi a mínőségi időt. Az exe egy manipulativ p..csa volt elmondás alapján viszont ott sokkal inkább volt aktív szerepben, ő szervezte a programokat. Az exe kb semmi pozitiv érzelmet nem adott neki a vége felé ezért örült hogy időt tölthetett vele. Egyébként csak most jöttek ki ezek a gondok, illetve az összeköltözés elején amikor azt hiányoltam hogy többet foglalkozzon velem. Igen gondoltam már a szakításra de elkapkodni se akarom. Simán lehet hogy majd a covid utáni világ sokat fog segíteni hisz egész nap össze vagyunk zárva,én sem csinálom a hobbijaimat mert nem otthoniak.

2020. nov. 30. 21:46
 8/12 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zöld kéz. Azóta megbeszéltük de sajnos megint nekem kellett kezdeményeznem
2020. nov. 30. 21:57
 9/12 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem igen,valahol ő érzelmileg kicsit fejletlenebb mint te. De azt is meg kell értened, hogy neki ez nem fontos és nem fogja átérezni azt, hogy neked meg többet jelent a Karácsony. Valahol meg kell találni a középutat. Egy napot kicsit díszsebb lakásban, jó kaját főzve elvagytok, az neki lehet elég is és te is ünnepeltél vele kicsit. Mielőtt hazamész, csinálj egy ilyen napot.
2020. nov. 30. 23:22
 10/12 A kérdező kommentje:

Igen ez a terv :) van karacsonyfa, adunk egymasnak ajendekot, van diszites is

2020. nov. 30. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!