Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Csalódtam, elmondjam a páromnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csalódtam, elmondjam a páromnak?

Figyelt kérdés

Néhány hete pakoltam el a nyári ruhákat a szekrényben és a párom pólói alatt találtam egy kis bársony zsákot, és éreztem benne egy dobozkát. Nem nyitottam ki, nem akartam elrontani a meglepetést. Pár napra rá évfordulónk volt, és azt hittem akkor fogja megkérni a kezem.

Egész nap vártam a pillanatot, aztán este mondta, hogy van egy kis meglepije számomra, majd bement a szobába.

Aztán megjelent pucéran, egy farokgyűrűvel a farkán. Egy vibrációs farokgyűrű volt a bársony zsákos dobozban 😭

Szeretjük a pajzán dolgokat, néha újítunk valami lájtosat, de azt mindig megbeszéljük ha valamit venni akarunk vagy kiakarunk próbálni.

Nem tudom, hogy elmondani neki, hogy vezessem fel, nem akarok nyomulónak látszani de nagyon szomorú vagyok. De 5 év után akkor sem ilyen gyűrűre számítottam :(

27/N

2020. nov. 27. 14:32
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Természetesen beszéltünk a házasságról, rövid és hosszú távú elképzelésekről. Épp ezért vizionáltam igazi gyűrűt.

Azt nem érzem, hogy rabolnánk egymás idejét,26 éves korunkig tanultunk, adtunk magunknak 1 évet, hogy utazzunk és elrendezzük a saját lakásunkat, volt egy szakadt gumis belecsúszott baba és vetélés, szóval zajlott az élet, letelt az 1 év és ekkor kezdtük el az igazi felnőtt életünket tervezni.

2020. nov. 27. 16:33
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan mint egy amerikai film 😂
2020. nov. 27. 17:06
 13/15 anonim ***** válasza:
16%

Ebből is látszik mi a lényeg egy férfinek, nem hiába mondom! SZEX mindenek felett, és a szex ami benne tart egy férfit a kapcsolatban. Vedd ki a szexet, és lehetsz te a Földre szállt angyal is, mást fog keresni.

Kedves feleségek, barátnők! Nem adtok szexet a párotoknak, maradtok egyedül.

Kérdező, te meg lelkesedj, mert ennek hiányában hoppon fogsz maradni!

2020. nov. 27. 18:00
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
#13: ha igazad lenne, akkor minden férfi otthagyná a feleségét a szeretője kedvéért. Meg az egyéjszakás kalandok, ha jó volt a szex az anyakönyvvezető előtt végződnének.
2020. nov. 28. 11:33
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Kíváncsian várjuk az események folytatását!
2020. dec. 7. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!