Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok futottatok már bele ilyen pasiba?
Figyelt kérdés
Aki minden pénzét szerencsejátékra költötte.2020. nov. 27. 13:31
1/7 anonim válasza:
Nem szerencsére, de szerintem te meg se állj csak fuss tovább.
2/7 anonim válasza:
Nem, de ha megtörtént volna, hamar tovább léptem volna.
3/7 anonim válasza:
Futólag, nyilván nem álltam le vele ismerkedni. Ilyen ember havernak se kéne.
4/7 anonim válasza:
Sajnos ebben vagyok, évek után alakult ki nála.
Nem kívánom senkinek, az idegrendszerem ráment.
5/7 anonim válasza:
Volt ilyen. Szerencsére már nem tartjuk a kapcsolatot 🙂
6/7 anonim válasza:
Nem. Amúgy ha "együttélés" kategóriában van a kérdés, akkor az már jócskán nem "belefutás". Mire összeköltözik valakivel az ember, csak megismeri annyira a másikat, hogy kiderüljön az ilyesmi.
7/7 anonim válasza:
Volt. Évek után derült ki. Mindig minden kifogások voltak nála hogy hova tűnt a pénz.pl Nem fizették ki a munkáját, elvesztette, elnyelte a pénzt a bankautomata, kölcsön kértek tőle nagyobb összeget, most még nem fizetnek majd később... Addig az én pénzembol éltünk. Aztán egy nap lebukott vele. Na meg a sok hazugságával amiket össze hordott az évek során. Azóta már nem vagyunk együtt szerencsére. Egy utolsó patkány az ilyen. Csak azért tartott maga mellett, mert biztos anyagi forrás voltam neki és addig is tudott valakit lehúzni pénzel és élősködni rajtam. Szó szerint éheztem mellette, lefogytam 45 kg rol 37 re. Soha semmit nem tudtam venni magamnak, szokszor alig vártam hogy mehessek dolgozni mert ott volt kaja amit a cég állt mert otthon nem volt miből enni mert elgépezte az összes pénznem. Mikor már eldugdostam a fizetésem, akkor felkutatta az egész lakást érte, volt mikor a bankkártyám vette el.... Ő még mindig ott tart ahol volt, a nullán vagy inkább a minuszokban eladósodva, albérletbol albérletbe más nyakán élősködik, míg én meg már családot alapítottam, van házam, gyerek, férj és pénz. Csak az időd és pézed veszi el az ilyen ember. Ne foglalkozz vele. Csak a pénzforrást látja az ilyen benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!