Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha az anyósoméknál lakom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az anyósoméknál lakom, mennyi kb az ideális összeg amit odaadhatnék mindenhónapban?

Figyelt kérdés
2020. nov. 23. 23:38
1 2
 11/15 Vermacy válasza:
0%

Költözz ki! Ha követ a párod jó, ha nem akkor később sem áll majd ki melletted! Egy fillért se a közösbe, mert úgyis 'kevés' lesz és a felhasználásával kapcsolatban nem lesz szabad. Ne hagyd, hogy csak egy 'befogadott' legyél, nem éri meg! Inkább többet fizess albérletre!

Ha csak egy ingyenélő, mások csicskája akarsz lenni, akkor maradj anyóssal...

2020. nov. 24. 05:56
 12/15 anonim ***** válasza:
70%
Ha nem édesanyádnál laksz miért adsz haza?
2020. nov. 24. 06:37
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy darabig laktam én is anyosék, havi 20 at adtam, annyit beszéltünk meg.Amig otthon laktam ott 40 et kellett adnom.Ahogy elkészült a házunk, és pakoltunk el anyosék, vissza adta az összes pénzt amit odáig adtam hogy boldogjunk mi is, vegyünk ami még kell. Nagyon rendes emberek.
2020. nov. 24. 09:02
 14/15 anonim ***** válasza:
66%

Ezt tőlük kérdezd meg.

Most ideiglenesen felújítás miatt mi is anyóséknál lakunk, egyenesen megsértődtek amikor felajánlottam, hogy szívesen beszállnék a költségekbe.

2020. nov. 24. 11:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha a lánya gyakran sikongat örömében lakhatsz ingyen is
2020. nov. 26. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!