Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Férfiak, számotokra milyen az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, számotokra milyen az ideális együttélés a párotokkal?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy milyen szempontok fontosak nektek, milyen legyen/miket csináljon a másik, amivel nem idegesít.
2020. júl. 30. 17:54
 1/5 anonim ***** válasza:
29%
Azt csinál amit akar, csak ne abba a szobába, ahol én vagyok.
2020. júl. 30. 17:56
 2/5 anonim ***** válasza:
64%
A legjobb ha együtt élünk, egy városban.
2020. júl. 30. 18:02
 3/5 anonim ***** válasza:
89%

Nekem az egyik legfontosabb, hogy összehangolódjunk elalvás és felkelés tekintetében. Én alapvetően korán kelő-korán fekvő típus vagyok. 10-11 körül szeretek lefeküdni és 6-8 között felkelni hétvégén is. Na jó, néha fent vagyok éjfélig is. Na most, voltak már olyan barátnőim, akik ezzel ellentétben szerettek fent lenni éjjel 1-2-3-ig és utána 10-ig, délig aludni. (Egyetemisták, még nem dolgozó fiatalok, stb)

És ez nem jó, mert jobb esetben jó néhány órát nem tudunk együtt tölteni, rosszabb esetben zavarjuk is a másikat az alvásában, pihenésében. Szóval alvásban legyünk alapból is egészen közel egymáshoz.

25/F

2020. júl. 30. 18:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Romantikus!
2020. júl. 30. 21:33
 5/5 anonim ***** válasza:
51%
Nekem ami fontos hogy össze tudjuk egyeztetni a szokásainkat (pl. hogy ki mikor fekszik le és kel). A másik fontos dolog hogy ne lógjnk egymás nyakán 0-24-ben. Mindkettőnknek azért legyen egy kis ideje önmagára amit nem feltétlenül kell együtt csinálni. És szerintem fontos hogy ezt elfogadjuk és tiszteletben tartsuk
2020. júl. 30. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!