Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hány éves kortól ideális építkezni? Több éves kapcsolat után
Figyelt kérdés
2020. okt. 14. 21:53
3/6 anonim válasza:
Esküvő után, ha már tuti, hogy együtt maradtok (igen, én ilyen kis naiv vagyok, de teszek is érte, hogy működjön a házasságunk). Én 20 voltam, a férjem 31.
4/6 anonim válasza:
Nem értem ezt a felfogást... Minél hamarabb. Csak a gyereknek kell idő, minden másnak én nekiálltam, amint lett hozzá normális párkapcsolatom. Mi 23 és 26 évesen kezdtük, 30 éves korunkra előrébb voltunk, mint bárki, akit a korunkban ismertünk. Gyerekünk sosem lesz, de nem ez volt a cél soha.
5/6 anonim válasza:
4-es az emberek általában nem idohuzasbol nem kezdenek 23-26 évesen építkezni :) nekünk meg most, 30 évesen se lenne ravalo. Jó nagy hitellel lehetne de inkább hasznalt házat vettunk és azt se tudtuk olyan fiatalon. Annyi idősen örültünk ha az albit kifizettuk. Persze nalunk nulla a családi segítség.
6/6 anonim válasza:
Ahány évesen van rá elég pénz, ideg, idő és némi rálátás, hogy ne verjen át minden szaki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!