Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire függ össze a háziassá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire függ össze a háziasság és a fáradtság nálad?

Figyelt kérdés

Csak az átlagos fáradtságról van szó mondjuk a 8 10órás munkád után mennyire vagy házias és csinálod meg a házimunkát.

28n.

2020. nov. 15. 11:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Világéletemben fáradt voltam, szóval összefügg nagyon is. Simán el tudok aludni, ha marad mosatlan, úgy ahogy a férfiak 99%-a is.
2020. nov. 15. 12:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha faradt vagyok munka utan, pont leszarom a hazimunkat. Hetkoznap maximum mosast szoktam berakni, hogy legyen tiszta ruha, es ennyi.
2020. nov. 15. 12:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is mindig enervált voltam, mióta csak élek. Főzés kizárva, takarítás csak hétvégén, mosás berakása is alapvetően akkor, ha nincs valami s.o.s. Szóval hétköznap mosogatás, sarazós időben kis felmosás, ahol nagyon kell.
2020. nov. 15. 12:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Eleinte nagyon rápörögtem a háziasságra, hogy minden pöpec legyen. Munka után főzés, emiatt a munkahelyi baráti körből ki is estem, mert mindig visszautasítottam a közös programokat, hétvégén első volt a házimunka, addig le nem ültem...Aztán persze mindenhez fáradt voltam. Bárhova is menni, férjemmel kicsit összebújni...Aztán úgy döntöttem, nem hagyom, hogy az határozza meg tovább az életem. Megcsinálom ami fontos, a többit akkor amikor van kedvem. És tádááámmmm....még egyszer sem haltunk éhen, ha nem volt itthon főtt étel. Rendeltünk, vagy ettünk hideget...a lakást sem önti el a kosz, a ruhák sem rohadnak le rólunk. Ugyan úgy minden rendben van, csak éppen nekem is van energiám a saját dolgaimra, hobbimra.
2020. nov. 15. 14:41
 5/7 anonim ***** válasza:

Nálam egy kis részben összefügg.

Na meg, hétköznapokon valahogy "pörgősebb" tud lenni az élet is maga...

2020. nov. 15. 14:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Eléggé összefügg. Ha fáradt vagyok, akkor például csak nagyon egyszerű kaját főzök, a mosatlant pedig képes vagyok otthagyni reggelig.
2020. nov. 15. 16:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Nyilván az év háziasszonya díjat nem nekem fogják megítélni.
2020. nov. 15. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!