Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire függ össze a háziasság és a fáradtság nálad?
Figyelt kérdés
Csak az átlagos fáradtságról van szó mondjuk a 8 10órás munkád után mennyire vagy házias és csinálod meg a házimunkát.
28n.
2020. nov. 15. 11:55
1/7 anonim válasza:
Világéletemben fáradt voltam, szóval összefügg nagyon is. Simán el tudok aludni, ha marad mosatlan, úgy ahogy a férfiak 99%-a is.
2/7 anonim válasza:
Ha faradt vagyok munka utan, pont leszarom a hazimunkat. Hetkoznap maximum mosast szoktam berakni, hogy legyen tiszta ruha, es ennyi.
3/7 anonim válasza:
Én is mindig enervált voltam, mióta csak élek. Főzés kizárva, takarítás csak hétvégén, mosás berakása is alapvetően akkor, ha nincs valami s.o.s. Szóval hétköznap mosogatás, sarazós időben kis felmosás, ahol nagyon kell.
4/7 anonim válasza:
Eleinte nagyon rápörögtem a háziasságra, hogy minden pöpec legyen. Munka után főzés, emiatt a munkahelyi baráti körből ki is estem, mert mindig visszautasítottam a közös programokat, hétvégén első volt a házimunka, addig le nem ültem...Aztán persze mindenhez fáradt voltam. Bárhova is menni, férjemmel kicsit összebújni...Aztán úgy döntöttem, nem hagyom, hogy az határozza meg tovább az életem. Megcsinálom ami fontos, a többit akkor amikor van kedvem. És tádááámmmm....még egyszer sem haltunk éhen, ha nem volt itthon főtt étel. Rendeltünk, vagy ettünk hideget...a lakást sem önti el a kosz, a ruhák sem rohadnak le rólunk. Ugyan úgy minden rendben van, csak éppen nekem is van energiám a saját dolgaimra, hobbimra.
5/7 anonim válasza:
Nálam egy kis részben összefügg.
Na meg, hétköznapokon valahogy "pörgősebb" tud lenni az élet is maga...
6/7 anonim válasza:
Eléggé összefügg. Ha fáradt vagyok, akkor például csak nagyon egyszerű kaját főzök, a mosatlant pedig képes vagyok otthagyni reggelig.
7/7 anonim válasza:
Nyilván az év háziasszonya díjat nem nekem fogják megítélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!