Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre inkább nem tudom elfogadni őket így mi lesz velünk?
Pár éve közös kis házat vettünk párommal,de minden bútorunk szintén közös.Válásom után új életet kezdtem vele ahogy ő is velem.Özvegy férfi ugyan és van három gyereke,de nem gondoltam volna hogy ebből baj lesz.Hiszen már nagyok voltak,nem éltek párommal amikor megismertem.Kapcsolatunk elején kedveltem őket,főként mivel párom minden idejét velem igyekezett tölteni nem láttam azt hogy zavarnának bármiben is.
Így hát ketten tökéletesen megvoltunk,szerettük egymást.Tervezgettük a közös életünket,kis házat vettünk,voltak további terveink.
A baj hogy lassan,beköltözött szívembe a féltékenység gyerekei iránt.Jobb szót nem tudok erre.Ahogy belefolytak az életünkbe,a párom szabadidejébe,az ünnepekbe,ahogy létezésükkel generálták közöttünk a vitát.Hol egyiküknek hol másikuknak volt valami "apró" kívánsága,hol egyik hol másik miatt kellett alkalmazkodni időben,programban,elvekben.Párom részéről a kezdeti kizárólagosság felém lassan-lassan átbillent,ma már ott tartunk hogy mindennemű dologban a gyerekei az elsők.Nem érzem magam egyenrangú társnak,szerettem volna belefolyni a gyerekekkel kapcsolatos döntésekbe mint egy normális anya-apa kapcsolatban teszik.Most is azt érzem ha így lett volna,nem következett volna be a baj.De párom igazából csak folyamatosan említette-elmondta amit már megbeszélt a gyerekeivel,így teljességgel kizárva éreztem magam minden döntésből.Mára rengeteget vitatkozunk,ő azt kéri értsem meg.Én azt szeretném ő értsen engem.Nemhogy közelednénk,egyre jobban távolodunk egymástól.És én a gyerekei létét hibáztatom emiatt,tisztában vagyok vele mennyire csúnyán hangzik ez.Már ott tartok hogy legszívesebben elhagynám páromat akit pedig szeretek és szerettem is mindig,csupán ez az örök alkalmazkodás a gyerekeihez kikészít.Szeretnék számára legalább néha az első lenni.De amint bekerülnek a képbe,én kikerülök. Itt a közös ház,közös élet,létezik az hogy egy jó kapcsolatot ilyen szinten tönkrevágnak gyerekek akiket más szült? Kérem szépen csak segítő szándékú véleményeket,tanácsokat írjatok.Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!