Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nem " úgy sikerült " az össze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem " úgy sikerült " az össze költözés mint gondoltam?!

Figyelt kérdés

nyilván össze kell csiszolódni ami egyértelmű és az se zavar hogy 0 24ben latjuk egymást.

Ami a gondom hogy sose gondoltam hogy ennyire halogatós tipus ami a házimunkát jelenti. A legapróbb dolgokért is úgy kell szólni minthogy rakja el a cuccait. Ezekre rendszerint kifogás a válasz. Ezek számomra kiábrándítóak..férfitől is de pláne nőtől.

A másik amit sose gondoltam hogy magával ilyen igenytelen lesz ( oké h szülei ilyenek de ő anno mondta ha saját élete lesz más lesz..)

A házimunkát javarészt én csinálom.

33f

2020. nov. 2. 20:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
80%

"A házimunkát javarészt én csinálom."

Aha, gondolom fordított esetbeneg tök normális lenne, igaz? Mert mègiscsak ő a nő.

Azèrt kíváncsi lennèk mennyi is az a java rèszt. Mint tudjuk már a sok kèrdèsedből, hogy kb. 40nm-en laktok, szóval kis lakás, ès sokat nem is vagytok otthon, mert sokat dolgoztok. Keveset is főztök (ill. főz barátnőd, mert te az istennek se állnál neki, hisz fèrfi vagy, inkább mèsz anyádhoz zabálni, ) tehát túl sok takarítanó való effektív nincs heti szinten sem.

Az "elejèn" mint tudjuk fűrdőt derogált neked takarítani az allergiád miatt, ès hát a gumikesztyűt mi ismertettük meg veled.

Tehát mi az a java rèszt? Elrakod a tiszta ruháid? Berakod a mosogatógèpbe a szennyes cuccokat? Nèha mèg a porszívóval is találkozol? Miközben a barátnőd dolgotik, másodállása van, ès az elejèn mèg próbált is mindemben megfelelni neked, csakhogy akkor sem kapott 2 jó szót sem.

Szóval felvilágosítanálak te degenerált, hogy a barátnőd nem igènytelen, hanem már depresszióba hajlik. Ès ezt sem először írjuk neked.

Jó reggelt!

Azèrt remèlem nem Szakadát meg abban a rengeteg házimunkában.

2020. nov. 2. 23:51
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Neki se úgy sikerült az összeköltözés. Ő lett a fő kereső, két helyen dolgozik, te meg anyád pedig ott marjátok, ahol éritek. A napod nem szól másról, csak itt ócsárlod, hogy milyen igénytelen.

Itt te vagy egy igénytelen xar, aki képtelen megfelelni a férfi szerepeknek, és pont úgy viselkedsz, mint egy hisztis picha. Nem elég, hogy estig dolgozik, még az egyetlen pihenő napján téged is ugráljon körbe, mint anyukád. Őszintén: mégis mikor menjen orvoshoz? Hajnali 6 előtt, vagy este 7 után? A kettő közt rád keresi meg a pénzt, te szerencsétlen here. Amíg itt van időd picsogni óraszàm, minden egyes nap, addig belefér a kis idődbe, hogy te vidd a háztartást egy kis lyuk lakásban.

Rinya helyett tanulj inkább főzni, punci.

2020. nov. 3. 00:51
 13/17 anonim ***** válasza:
Linkeljetek már be kérlek még kérdést a Kérdezőtől, mert nem tudom összerakni az előzmányek nélkül a véleményem és úgy látom, több van itt, mint elárul ebben a kérdésben.
2020. nov. 3. 13:37
 14/17 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem is belekeveredett valami más kérdés.

Pont jól sikerült az összeköltözés, kiderült, hogy nem vagytok egymáshoz illőek.

Ideje lépni.

2020. nov. 3. 13:43
 15/17 anonim ***** válasza:
76%

#13,Nem linkelek, mert több száz kèrdèsről van szó. A kèrdető több, mint 2 ève ide jár kobeszèlni a barátnőjèt.

Ès hiába 1-2 kèrdès, nem fog összeállni a kèp. Ezt azok tudják akik már èvek óta "nyomon követik" az èletèt.

Ès nem mindig ez a tèma, van takarítás, vállalkozás, a kèrdező szülei, a barátnő szülei, a szülei boltjai, hogy a csaj nem elèg spórolós, hogy megbízott, ès szerintem mèg mindig nem merítettem ki a repertoárt.

2020. nov. 3. 20:32
 16/17 anonim ***** válasza:
93%
megbízott--> meghízott
2020. nov. 3. 20:34
 17/17 anonim ***** válasza:
2020. nov. 5. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!