Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyembe? Kicsit hosszúra sikerült
#2 es vagyok
Amúgy nem is értem ez számodra miért kérdés. Mit kapsz ebben a kapcsolatban, ami miatt érdemes egyáltalán elgondolkodni a folytatáson? Egyetlen egy pozitív dolgot sem írtál...
nagy levegő - irány anyádékhoz
ott kis nyugi, s szüld meg a babát
ha örökbe adnád, segítek szívesen
s a fickót hajtsd el a vérbe!
Nagyon kitartó vagy kérdező, le a kalappal előtted.
De figyelj, téged jelenleg kihasználnak és nem szeretnek. Téged sem, és a gyerekeket sem szeretik. Szegény kislányodnak az a természetes, hogy szereti az apját, legyen az bármilyen is. Szereti a nagyszüleit? Biztos nehéz lesz neki, de szerintem idővel megbékél, ha te is kipihentebb és boldogabb leszel. Lesznek kis barátai és más felnőttek is körülötte. És az apja is látogathatja, ha akarja.
Kérj segítséget és fogadd el a segítséget, megérdemled. Költözz el, és szedd össze magad, ne hagyd el magad és nem leszel a szüleid terhére. Kérj segítséget a védőnődtől, őszintén mondd el neki, mi a helyzet.
Válj el, és intézzétek el a gyerektartáshoz a papírokat.
(Egyébként ha anyósod dohányzik, vagy széthagyja a veszélyes hulladékot, akkor a gyerekek igenis nagy veszélyben vannak, már csak emiatt is elmennék.)
Jobb életetek lesz, ha elköltöztök.
Kitartás!!
Menj haza a szüleidhez,örülj,hogy segítenek biztosan nem lesz könnyű
De így hogy van hova menned és melletted állnak menni fog!
Kitartas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!