Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek a helyembe?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyembe? Kicsit hosszúra sikerült

Figyelt kérdés
7 éve vagyunk együtt párommal, van egy 2,5 éves kislányunk és 36 hetes terhes vagyok. Az első gyerek születése után még jó volt minden aztán meg amint rá jött a drága hogy, a gyerek neveléshez sírás is meg egyéb dolgok is járnak nem igazán volt jó a kapcsolatunk. Semmibe nem segített,már ott voltam hogy beadom a kislányt bölcsibe elmegyek dolgozni és elköltözünk a kis lánnyal együtt. De közbe kiderült hogy terhes vagyok (az én hibám, szedtem fogamzás gátlót de kimaradt néha) 10+4 napos voltam amikor eljutottam az orvoshoz. Mire eljutottam oda, már nem csinálták meg az abortuszt. Így már bölcsibe sem tudtam adni a kis lányt. A terhességem kész szedvedés, veszélyeztetett terhes lettem 20 hetesen de mivel segítségem nem volt emeltem egész nap a kislányt, nap végére már csak beestem az ágyba annyira fáradt voltam.30. Hét óta folyamatosan görcsölök mert nincs időm pihenni. 2 hete elkelett vinnem a kislányt a kórházba kontrollra (laktóz érzékeny) de annyira bevolt dagadva a lábam a házba alig bírtam menni, a párom meg inkább korán reggel elment holott megértem 1 hónappal ezelőtt hogy segítsen majd. Ráadásul ide "költözött" az anyósom, aki (nem túlzok) egy undorító nő. Maga után csak szemetet hagy, a kávé zaccot csak kiszorja a szekrényre, bent cigizik a házba, de a földre hamuzik, a betétet a mosdókagylóba haddja.. Olyan vagyok mint egy cseléd, én meg már csak azt érzem lassan össze esek. Apukámnak meg anyukámnak valamelyiknap el is meséltem a próblémámat és kijött belőlem minden. Mondták hogy költözzek haza a gyerekekkel, majd egy év múlva vissza megyek dolgozni és össze tudom magam szedni. De nem szeretnék a terhükre lenni két gyerekkel de már tanácstalan vagyok.. Ahoz képest hogy az apja nem foglalkozik vele, nagyon szereti a lányunk. Amikor megtudtam hogy terhes vagyok és nem tudom elvetetni az volt az első gondolatom hogy örökbe adom. De nem vagyok rá képes..Ugyan annyira szeretem már mint a kislányt.. ( Az apukát még az sem érdekli mi lesz a neve, akár hányszor próbáltam erről beszélni vele). Nem tudom mit csináljak.. De ha itt maradok félek tényleg nem fogom bírni, de szüleimnek a terhére sem akarok lenni,de a gyerekről sem akarom elmondani és nem is fogok... Ti mit tennétek a helyembe? Kérlek ne ítéljetek el, és a rosszindulatú hozzászólásokat kerüljük kérem..

2019. jún. 26. 07:30
1 2 3 4
 1/40 A kérdező kommentje:
Azt még kihagytam hogy nem dolgozik, haverozik meg a bátyja után megy folyton. Rajtam már csak a sírás van.. 6 kilót híztam a terhesség alatt, kicsi a gyerek súlya mert étvágyam sincs(meg nagyon időm se enni), kijött az aranyerem ülni is már alig tudok, a lábam bevan dagadva folyamatosan görcsöl alig tudok lábra állni, a hasam is egyre többet fáj.. És az apuka arra nem képes hogy a gyereket elvigye a játszótérre hadd tudjak pihenni, így ez is rám maradt.. Egy roncs vagyok..
2019. jún. 26. 07:38
 2/40 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy ezt itt leírtad, kb senkinek nem fontos se a te, se a gyerekek egészségügyi és egyéb állapota. Ha ott vagy jó, ha nem az is jó.. A szüleid felajánlották a segítséget, így nyilván nem lennél a terhükre. A helyedben élnék is vele. Mit gondolsz ha megszületik a baba milyen életre számíthatsz a továbbiakban ha itt maradsz?
2019. jún. 26. 07:38
 3/40 anonim ***** válasza:
100%
Vissza anyádékhoz. Most.
2019. jún. 26. 07:42
 4/40 anonim ***** válasza:
100%
Menj haza a szüleidhez. Ez a legjobb amit most tehetsz.
2019. jún. 26. 07:43
 5/40 anonim ***** válasza:
100%

#2 es vagyok

Amúgy nem is értem ez számodra miért kérdés. Mit kapsz ebben a kapcsolatban, ami miatt érdemes egyáltalán elgondolkodni a folytatáson? Egyetlen egy pozitív dolgot sem írtál...

2019. jún. 26. 07:46
 6/40 A kérdező kommentje:
Hogy a kislány szereti.. Fel kell és ha már még látja hogy az apja itthon van akkor ameddig el nem megy csak apa apa. Egy ideig azt mondta dolgozik, aztán kiderült hogy már reggel a haverjához megy át.. És egész nap kitudja mit csinálnak.. A kislányt sajnálom csak..
2019. jún. 26. 07:50
 7/40 anonim ***** válasza:
100%

nagy levegő - irány anyádékhoz

ott kis nyugi, s szüld meg a babát

ha örökbe adnád, segítek szívesen

s a fickót hajtsd el a vérbe!

2019. jún. 26. 07:54
 8/40 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon kitartó vagy kérdező, le a kalappal előtted.

De figyelj, téged jelenleg kihasználnak és nem szeretnek. Téged sem, és a gyerekeket sem szeretik. Szegény kislányodnak az a természetes, hogy szereti az apját, legyen az bármilyen is. Szereti a nagyszüleit? Biztos nehéz lesz neki, de szerintem idővel megbékél, ha te is kipihentebb és boldogabb leszel. Lesznek kis barátai és más felnőttek is körülötte. És az apja is látogathatja, ha akarja.

Kérj segítséget és fogadd el a segítséget, megérdemled. Költözz el, és szedd össze magad, ne hagyd el magad és nem leszel a szüleid terhére. Kérj segítséget a védőnődtől, őszintén mondd el neki, mi a helyzet.

Válj el, és intézzétek el a gyerektartáshoz a papírokat.

(Egyébként ha anyósod dohányzik, vagy széthagyja a veszélyes hulladékot, akkor a gyerekek igenis nagy veszélyben vannak, már csak emiatt is elmennék.)

Jobb életetek lesz, ha elköltöztök.

Kitartás!!

2019. jún. 26. 07:57
 9/40 A kérdező kommentje:
Az nap is amikor elkelett vinni a kislányt kontrollra apukámat kellett riadóztatnom hogy segítsen elvinni mert lábra alig bírok állni. Múlt héten annyira szédültem az ágyból nem bírtam kikelni, mosogatás közben majdnem össze estem. (kiszáradtam) Este viszont azt hallgattam a páromtól és az anyósomtól hogy mi az hogy ma nem volt főzve.
2019. jún. 26. 07:58
 10/40 anonim ***** válasza:
93%

Menj haza a szüleidhez,örülj,hogy segítenek biztosan nem lesz könnyű

De így hogy van hova menned és melletted állnak menni fog!

Kitartas!

2019. jún. 26. 08:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!